Αγγλία

Χάβερτς: Αιφνιδίασε πολλούς η απομάκρυνση του Τούχελ

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι και αυτό σύμφωνα με τον Κάι Χάβερτς ήταν κάτι που αιφνιδίασε πολλούς όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο «Kicker».

Συνέντευξη στο γερμανικό «Kicker» παραχώρησε ο Κάι Χάβερτς με τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι να δηλώνει έκπληκτος για την απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο τον «μπλε». Του ανθρώπου που έφτασε την Τσέλσι στην κορυφή της Ευρώπης το 2021.

Ο Χάβερτς που ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στον τελικό του «Ντραγκάο» ανέφερε πως η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά φέτος, αλλά σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το γεγονός πως ο σύλλογος πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές την καλοκαιρινή περίοδο.

Τέλος μίλησε και για τον νέο προπονητή της Τσέλσι, Πότερ και για την καλή αρχική εντύπωση που έχει κάνει στην ομάδα.

«Δεν αρχίσαμε καλά και βρισκόμαστε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι είχαμε αρκετά νέα αποκτήματα που θα πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν.

Το ποδόσφαιρο είναι γρήγορο και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Και εγώ έμεινα έκπληκτος από την απόλυση του Τούχελ, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος πώς παίζαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο και τι πετύχαμε.

Ο Πότερ μάς έκανε εξαιρετική εντύπωση, θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα που διασκεδάζει τον κόσμο με το ποδόσφαιρό της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x