Αγγλία

Χάνει και Αρτέτα η Άρσεναλ

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Άρσεναλ επί της Ντόρτμουντ, αφού ο Μικέλ Αρτέτα τραυματίστηκε στη γάμπα και εκφράζονται φόβοι ότι θα μείνει εκτός δράσης για 6 εβδομάδες. Πρόβλημα και με Σανόγκο.

Τελειωμό δεν έχει η κακοδαιμονία της Άρσεναλ τη φετινή σεζόν. Η χθεσινή (26/11) νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία σφραγίστηκε η πρόκριση στους «16» του Champions League, δεν πανηγυρίστηκε με τον δέοντα τρόπο, αφού προέκυψαν νέοι τραυματισμοί.

Ο Μικέλ Αρτέτα αποχώρησε με πρόβλημα στην γάμπα και, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Αν επιβεβαιωθούν αυτοί οι φόβοι, σημαίνει ότι θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ το 2015.

«Δεν δείχνει καλά. Νομίζω ότι θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και πρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές», σχολίασε σχετικά ο Αλσατός τεχνικός, που είδε να αποχωρεί με ενοχλήσεις στο γόνατο και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Γιάγια Σανόγκο. Γι’ αυτόν, τα μηνύματα είναι πιο καθησυχαστικά, αλλά αμφότεροι θα υποβληθούν εντός της ημέρας σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος των τραυματισμών τους και το διάστημα απουσίας τους.

Ήδη, πάντως, το απουσιολόγιο των «κανονιέρηδων» είναι γεμάτο, αφού στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Τζακ Γουίλσιρ, Θίο Γουόλκοτ, Ματιέ Ντεμπισί, Ντάνι Γουέλμπεκ, Μεσούτ Οζίλ και Βόιτσιεχ Σέζνι. Και δυστυχώς, αντί να μειώνονται, συνεχώς προστίθενται κι άλλα ονόματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x