Αγγλία

Διέρρευσαν φωτογραφίες από άγαλμα του Χάρι Κέιν που κατασκευάστηκε το 2019

Το αγγλικό περιοδικό The Big Issue δημοσίευσε φωτογραφίες ενός αγάλματος, αξίας 8.500 ευρώ, που φτιάχτηκε για να τιμήσει τον Χάρι Κέιν και βρίσκεται σε αποθήκη από το 2019.

Οι τρόποι με τους οποίους οι κυβερνήσεις επιλέγουν να τιμήσουν ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους ποικίλλουν και η δημιουργία αγάλματος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν το συμβούλιο του Waltham Forest, ωστόσο η αποτυχία εύρεσης της κατάλληλης θέσης οδήγησε το συγκεκριμένο άγαλμα σε αποθήκη της περιοχής.



Το 2019 ολοκληρώθηκε η κατασκευή, αξίας 8.500 ευρώ, όπου παρουσιάζει τον 30χρονο επιθετικό να κρατά στο χέρι του μια μπάλα ποδοσφαίρου, φορώντας μια φανέλα της εθνικής ομάδας των «τριών λιονταριών».

Το αγγλικό περιοδικό «The Big Issue» παρουσίασε φωτογραφίες του αγάλματος, αναφέροντας πως βρίσκεται σε αποθήκη της πόλης για περισσότερα από 4 χρόνια, αφού το συμβούλιο δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει την κατάλληλη τοποθεσία.

Η υπεύθυνη της αποστολής, Emma Best δήλωσε πως έχουν γίνει προσπάθειες εύρεσης της καλύτερης θέσης, για να τιμηθεί όπως πρέπει ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας.

Ο ίδιος ο Χάρι Κέιν έχει εκφραστεί στο παρελθόν και έχει αναφέρει πως η δημιουργία ενός αγάλματος είναι τιμητική αλλά δεν έχει τη δύναμη να επηρεάσει την καριέρα ενός αθλητή.

Ο Άγγλος φορ έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής, ενώ έχει καταγράψει 62 τέρματα σε 89 αγώνες που έχει δώσει με το αντρικό τμήμα. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του και μάλιστα διατηρεί το ρεκόρ του δεύτερου σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 213 τέρματα.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x