Αγγλία

Χάρι Κέιν: «Η Τότεναμ πρέπει να αρχίσει να κερδίζει τρόπαια»

Μιλώντας μετά τη νίκη της Τότεναμ επί της Φούλαμ για τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρι Κέιν τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται, πλέον, τρόπαια.

Παρόλο που η Τότεναμ είναι σταθερά μια από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας τα τελευταία χρόνια, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο τίτλο από τότε που κατέκτησε το Λιγκ Καπ το 2008.

Ο Χάρι Κέιν θεωρεί πως αυτό είναι κάτι που ήρθε ο καιρός να αλλάξει, τονίζοντας πως πλέον υπάρχει η εμπειρία, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Φούλαμ με 3-1.

«Είμαστε μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλα βήματα σε σύντομα χρονικά διαστήματα, οπότε για να το συνεχίσουμε αυτό, ο μόνος τρόπος είναι να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε πράγματα.

Δεν είμαστε νέοι πλέον. Φτάνουμε σε μια ηλικία που είμαστε όλοι πιο έμπειροι και θέλουμε να κερδίζουμε. Θέλουμε να κερδίζουμε τα πάντα. Είναι μεγάλη η σεζόν μπροστά μας, αλλά είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με δύο στα δύο.

Όταν έχεις μια ομάδα στην οποία ο ένας γνωρίζει τον άλλον τόσο καιρό, ξέρεις πώς παίζει ο καθένας στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό και ξέρεις πώς να τους κρατάς στο στόχο. Αυτό έχουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και να προπονούμαστε σκληρά. Μέχρι τώρα όλα καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x