Αγγλία

«Θολώνει» του Κέιν για Σίτι

Την κατάσταση σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Χάρι Κέιν και του ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Σίτι αναλύει ο αγγλικός Τύπος.

Δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Χάρι Κέιν σε ό,τι αφορά την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αν και ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται στο Euro 2020, το μυαλό του είναι στον επόμενο σταθμό της καριέρας του που θα ήθελε πάρα πολύ αυτό να είναι στην «γαλάζια» πλευρά του Μάντσεστερ.

Ωστόσο, η Telegraph εξηγεί πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, με βάση δύο δεδομένα: το ένα είναι ότι οι «πολίτες» δεν θέλουν αν γίνει… σίριαλ η υπόθεση του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας και από την άλλη το παρελθόν έχει αποδείξει ότι η Τότεναμ σε ό,τι αφορά σημαντικές πωλήσεις της είναι διατιθεμένη να περιμένει μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών (το ίδιο έχει συμβεί με τον Μόντριτς και τον Μπέιλ που πήγαν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κέιν, από τη μεριά του, φέρεται να έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να φύγει από το Λονδίνο και να αποχωριστεί την Τότεναμ, ενώ κάποιες πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα έκαναν λόγο για «συμφωνία κυρίων» μεταξύ του παίκτη και του Ντάνιελ Λίβι για να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, στο Μάντσεστερ ψάχνονται και για άλλους παίκτες, όπως ο Τζακ Γκρίλις της Άστον Βίλα, που μπορεί να αποτελέσει μεταγραφή ρεκόρ μετά τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ στη Γιουνάιτεντ που επίσης ακούστηκε πως ενδιαφέρεται για τον Κέιν φαίνεται πως έχουν ως προτεραιότητα τον Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x