Αγγλία

Χίντινκ σε Αζάρ: «Είσαι πολύ καλός για να πας στην Παρί»

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι καλοβλέπει το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης στο Παρίσι, όμως ο προπονητής του έχει άλλη άποψη.

Η ομολογουμένως καλή φετινή πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει στο ελάχιστο τον Γκους Χίντινκ, ο οποίος θεωρεί το γαλλικό πρωτάθλημα καλό μεν, ελάχιστα ανταγωνιστικό δε.

Γι’ αυτό και συμβουλεύει –σχεδόν αποτρέπει- τον Εντέν Αζάρ να βγάλει από το μυαλό του την πιθανότητα μεταγραφής τους στους Παριζιάνους: «Ξέχνα το. Παραείσαι καλός για το γαλλικό πρωτάθλημα», φέρεται να του είπε.

Παρά το γεγονός ότι ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι «είναι δύσκολο να αρνηθείς στους Γάλλους πρωταθλητές», ο Χίντινκ επιμένει πως τα μεγάλα αστέρια δεν θα πρέπει καν να σκέφτονται το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς η Πρέμιερ Λιγκ, η Λα Λίγκα και η Μπουντεσλίγκα είναι πρωταθλήματα με σαφώς μεγαλύτερο κύρος: «Στη Γαλλία είναι μια διαφορετική λίγκα. Η Παρί είναι τώρα μπροστά 24 βαθμούς. Δεν είναι κακό πρωτάθλημα, αλλά αυτή η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους», εξηγεί.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναγνωρίζει πως η Παρί φιλοδοξεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και πως βήμα-βήμα έχουν χτίσει την φήμη μιας δυνατής ομάδας: «αυτό είναι μια πρόκληση που μπορώ να κατανοήσω», καταλήγει, τονίζοντας πως ο Αζάρ: «Θα πρέπει πρώτα να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και να δείξει ότι είναι παίκτης μεγάλης κλάσης για την Τσέλσι, ώστε να αποκτήσει τεράστια αξία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x