Αγγλία

Χλευάζουν συνεργάτη του Μόγιες οι παίκτες της Γιουνάιτεντ!

Δείγμα σεβασμού που (δεν) έχουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον προπονητή τους ανακάλυψαν αγγλικά ΜΜΕ. Όνομα συνεργάτη του Μόγιες φέρεται να συνδέεται ΠΑΝΤΑ με την προσφώνηση «fuck off».

Η ώρα μέχρι τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνά. Μέχρι να έρθει όμως, πάντα υπάρχει λίγος χρόνος για «κουτσομπολιό», απ’ αυτό που προσφέρει άφθονο η παρουσία του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας.

Μετά λοιπόν την «ποδιά» του Ρούνεϊ στον Σκωτσέζο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ήρθε μια φημολογία ότι και το επιτελείο του… γλεντάται επίσης από τους ποδοσφαιριστές.

Κι αυτό διότι υπάρχει ένα μέλος του (σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Guardian») που απολαμβάνει τόσο μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού από τους παίκτες, ώστε εκείνοι να κολλούν πάντα πριν τ’ όνομά του την έκφραση «Fuck off».

Είτε λοιπόν πρόκειται για τον «Fuck off… Round» (βοηθό), είτε για τον «Fuck off… Woods» (προπονητή τερματοφυλάκων), είτε για τον «Fuck off… Lamsden» (γυμναστή), είτε -πολύ περισσότερο- για τον «Fuck off… Neville», δεν αλλάζει το «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» που θα μπορούσε να περιγράψει τ’ αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x