Αγγλία

Ζιλμπέρτο: «Η Άρσεναλ πρέπει να αρχίζει να προετοιμάζεται για τον διάδοχο του Βενγκέρ»

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για τον Βενγκέρ και όσα έχει προσφέρει στην Άρσεναλ, επισημαίνοντας πως οι Λονδρέζοι ίσως πρέπει να προετοιμάσουν την διάδοχη κατάσταση.

Ζιλμπέρτο Σίλβα και Βενγκέρ συνυπήρξαν τη σεζόν 2003-2004 σε μια μαγική χρονιά για την Άρσεναλ, όταν οι «κανονιέρηδες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα αήττητοι.

Ο σεβασμός μεταξύ των δυο ανδρών αμοιβαίος το ίδιο και η εκτίμηση, γεγονός που αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού για τον Αλσατό τεχνικό.

Συγκεκριμένα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τόνισε: «Το να είσαι 20 συνεχόμενα χρόνια σε έναν σύλλογο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό, και οφείλεις να συγχαρείς τον Βενγκέρ για αυτό».

Ταυτόχρονα, ο πρώην αρχηγός της Βραζιλίας υπογράμμισε: «Πολλές φορές τα λάθη που κάνεις δεν συγχωρούνται, και ο Αρσέν τον τελευταίο καιρό δέχεται έντονη κριτική, αφού η ομάδα δεν κατακτά τίτλους. Αλλά αν δει ο κόσμος συνολικά το έργο του, θα δει πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Ακόμη, για το ενδεχόμενο αντικατάστασής του είπε: «Όταν αποχωρήσει από το σύλλογο δεν θα είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Δείτε, για παράδειγμα, τι έγινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουνσον».

Ενώ, συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό ο Βενγκέρ και η Άρσεναλ να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τον διάδοχό του. Δεν γνωρίζω αν θα φύγει φέτος που λήγει το συμβόλαιό του. Γενικά, αγαπάει τη δουλειά του, το ποδόσφαιρο και την ομάδα».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x