Πορτογαλία

Επιστρέφει με… μέτρο ο κόσμος στα γήπεδα της Πορτογαλίας

Με 33% πληρότητα τα γήπεδα στην Πορτογαλία.

Είναι πλέον επίσημο: Επιστρέφει ο κόσμος και στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ο πρόεδρος της λίγκας, Πέδρο Προένκα, ανακοίνωσε ότι η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει με κόσμο έως 33% στις εξέδρες και πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη σε γενικές γραμμές, καθώς ουσιαστικά εφαρμόζονται τα μέτρα που είχε προαναγγείλει και ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντόνιο Κόστα.

Στο γήπεδο θα μπαίνουν όσοι παρουσιάζουν πιστοποιητικό για πλήρη εμβολιασμό, αρνητικό τεστ το οποίο θα έχει γίνει μάξιμουμ 48 ώρες πριν ή όσοι έχουν νοσήσει το ποσό έξι μήνες πριν.

Η ενημέρωση της Λίγκας

Η έναρξη της σεζόν επιβεβαιώνεται με φιλάθλους στις εξέδρες! Μετά τις συναντήσεις που διεξήχθησαν τις τελευταίες εβδομάδες με την κυβέρνηση, με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε να ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα από την πορτογαλική ομοσπονδία και όλες τις ομάδες κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν: την επιστροφή των οπαδών στη θέση που τους ανήκει… στις εξέδρες!

Η σεζόν 2021-22 θα ξεκινήσει με την παρουσία 33% χωρητικότητας στα γήπεδα, ένα ποσοστό που θα επανεκτιμηθεί ανάλογα με την επιδημιολογική εξέλιξη, και την ελπίδα και την πεποίθησή μας ότι θα είναι δυνατόν καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν να προοδεύσουμε σταδιακά στη μέγιστη χωρητικότητα των σταδίων.

Για να επιτευχθεί αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να επιτευχθεί ομαδική ανοσία το συντομότερο δυνατό. Είναι αποφασιστικό να ακολουθήσουν όλοι, και σε αυτό το στάδιο ειδικά οι νεότεροι, το σύνθημα της εκστρατείας που ξεκίνησε από την Liga Portugal και όλους τους συλλόγους της και την κυβέρνηση: Κάνετε εμβόλια!

Όλοι είμαστε στο παιχνίδι. Όλοι είμαστε αποφασιστικοί
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x