Πορτογαλία

Primeira Liga: Επικίνδυνη έξοδος για την Μπενφίκα - Στόχος το σερί νικών για Πόρτο και Σπόρτινγκ

Η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Πορτιμονένσε και τα εντός έδρας ματς των Πόρτο και Σπόρτινγκ με τις Ζιλ Βιθέντε και Ρίο Άβε αντίστοιχα, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Primeira Liga.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος, το οποίο μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς μετά και την επιστροφή των ομάδων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (16-17/09) από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, οι αναμετρήσεις των ''μεγάλων'' (Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ) κεντρίζουν τα βλέμματα, με την πρώτη να έχει μια έξοδο γεμάτη κινδύνους απέναντι στην Πορτιμονένσε, ενώ οι άλλες δυο υποδέχονται τις, σαφώς, υποδεέστερες, Ζιλ Βιθέντε και Ρίο Άβε αντίστοιχα, με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αρχικά, το πρόγραμμα ανοίγει την Παρασκευή (22/09, 22:15) η Φαμαλικάο που υποδέχεται την Αρούκα, με την πρώτη να έρχεται από την ισοπαλία κόντρα στη Ρίο Άβε, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από την Κάζα Πία.

Το Σάββατο (23/09) η Εστορίλ υποδέχεται στις 17:30 τη Βιτζέλα, ενώ την ίδια ώρα θα «μονομαχήσουν» Μορεϊρένσε και Φαρένσε. Στις 20:00 η Κάζα Πία, που έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα και βρίσκεται στην 6η θέση, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γκιμαράες και στις 22:30 η Πόρτο με σύμμαχο την έδρα της θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Ζιλ Βιθέντε.

Στις 17:30 την Κυριακή (24/09) Τσάβες και Εστρέλα ντα Αμαντόρα αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια, αφού οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς και θέλουν να απομακρυνθούν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τέσσερις βαθμούς θα αποκτήσουν ασφάλεια από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στις 20:00 η Μπενφίκα δοκιμάζεται στην έδρα της φορμαρισμένης, Πορτιμονένσε, ενώ στις 22:30 η Μπράγκα θα υποδεχτεί την Μποαβίστα και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τη Νάπολι στο Champions League.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (24/09) με το ματς της Σπόρτινγκ και της Ρίο Άβε στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», με την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμνα στοχεύει μόνο στη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (22/09)
Φαμαλικάο-Αρούκα (22:15)

Σάββατο (23/09)
Εστορίλ-Βιτζέλα (17:30)
Μορεϊρένσε-Φαρένσε (17:30)
Κάζα Πία-Γκιμαράες (20:00)
Πόρτο-Ζιλ Βιθέντε (22:30)

Κυριακή (24/09)
Τσάβες-Εστρέλα ντα Αμαντόρα (17:30)
Πορτιμονένσε-Μπενφίκα (20:00)
Μπράγκα-Μποαβίστα (22:30)

Δευτέρα (25/09)
Σπόρτινγκ-Ρίο Άβε (22:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x