Πορτογαλία

Record: «Πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Ρούμπεν Αμορίν»

Διαπραγματεύσεις με τον Ρούμπεν Αμορίν, τον προπονητή της Μπράγκα, έχει ξεκινήσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, βάσει της «Record» έχει ήδη καταθέσει πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζόρζε Σίλας, φαίνεται ότι διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο των «λιονταριών».

Τη συγκεκριμένη πεποίθηση έρχεται να επιβεβαιώσει η «Record», η οποία υποστηρίζει ότι πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο τεχνικός της Μπράγκα, Ρούμπεν Αμορίν. Μάλιστα, ο τελευταίος σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα (4η με 39 βαθμούς) σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στους «32» του Europa League από την Μπασακσεχίρ, μολονότι είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-1, έκαναν τους διοικούντες την Σπόρτινγκ να πειστούν για την ακαταλληλότητά του.

Μπορεί τα 6 εκατομμύρια που προσέφεραν τα «λιοντάρια» στους «αρσεναλίστας» προκειμένου να τους πείσουν να τον αποδεσμεύσουν, μόνο μικρό πόσο να μην είναι, όμως μόνο σίγουρο δεν είναι το deal.

Και αυτό γιατί στο συμβόλαιο του Αμορίν περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, είναι αυτός που θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι. Σε κάθε περίπτωση, οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε διαρκή επικοινωνία και εκτιμάται ότι το κόστος της ρήτρας θα μειωθεί.

Πάντως, ακόμα και αν ο… γάμος των δύο πλευρών δεν έρθει τη δεδομένη στιγμή, τότε μπορεί αυτό να συμβεί το καλοκαίρι.
Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή τώρα, αυτός θα είναι ο δεύτερος τεχνικός που αποχωρεί από την Μπράγκα από την αρχή της σεζόν, καθώς η πρόσληψή του Αμορίν έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο. Σε 13 παιχνίδια μέχρι τώρα στον πάγκο της μετρά 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Ο πρώτος που έφυγε ήταν φυσικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x