Ιταλία

Serie A-37η αγωνιστική: Ντέρμπι «ζωής και θανάτου» για τη Γιουβέντους κόντρα στην πρωταθλήτρια Ίντερ

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στο Τορίνο για την προτελευταία αγωνιστική (37η) της Serie A και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League.

Το μεγάλο ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ στο Τορίνο για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Serie A δεν κρίνει τον τίτλο, όπως ίσως θα αναμενόταν στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά τη διατήρηση των ελπίδων της «Γηραιάς Κυρίας» για την έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν.

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στην 5η θέση με 72 βαθμούς και έχουν μπροστά τους τις Νάπολι (73β), Μίλαν (75β) και Αταλάντα (75β). Έτσι, αν δεν πάρουν τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές «νερατζούρι» είναι πολύ πιθανό να μείνουν εκτός της τετράδας που οδηγεί στα «αστέρια».

Ως προς τους έτερους τρεις διεκδικητές των θέσεων στην τετράδα, μόνο η Μίλαν παίζει εντός έδρας, αφού υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» την Κάλιαρι. Η Αταλάντα φιλοξενείται από τη Τζένοα και η Νάπολι από την Φιορεντίνα.

Σχετικά με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία, το πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, Σπέτσια-Τορίνο, είναι τεράστιας σημασίας, αφού αν κάποια από τις δύο ομάδες πάρει τους τρεις βαθμούς εξασφαλίζει μαθηματικά την σωτηρία, έναντι της Μπενεβέντο, η οποία φιλοξενεί την Κροτόνε και ελπίζει στο 2/2 στις τελευταίες αγωνιστικές για να παραμείνει στην Serie A.

Αναλυτικά η 37η αγωνιστική

Σάββατο 15/5
Σπέτσια-Τορίνο (16:00)
Τζένοα-Αταλάντα (16:00)
Γιουβέντους-Ίντερ (19:00)
Ρόμα-Λάτσιο (21:45)

Κυριακή 16/5
Φιορεντίνα-Νάπολι (13:30)
Μπενεβέντο-Κροτόνε (16:00)
Ουντινέζε-Σαμπντόρια (16:00)
Μίλαν-Κάλιαρι (21:45)
Πάρμα-Σασουόλο (19:00)

Δευτέρα 17/5
Βερόνα-Μπολόνια (21:45)

Η τελευταία (38η) αγωνιστική
*Δεν έχει οριστεί ακόμα η κοινή ώρα για όλους τους αγώνες

Κυριακή 23/5
Μπολόνια-Γιουβέντους
Αταλάντα-Μίλαν
Τορίνο-Μπενεβέντο
Κάλιαρι-Τζένοα
Κροτόνε-Φιορεντίνα
Ίντερ-Ουντινέζε
Νάπολι-Βερόνα
Σαμπντόρια-Πάρμα
Σπέτσια-Ρόμα
Σασουόλο-Λάτσιο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x