Ιταλία

Στο μικροσκόπιο 62 αγοραπωλησίες ιταλικών ομάδων - Μέσα και αυτές των Οσιμέν, Πιάνιτς και… Καρνέζη

Σάλος στην Ιταλία, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να εξετάζει 62 περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που πωλήθηκαν ή αποκτήθηκαν την τελευταία διετία!

Ο όρος «plusvalenza» επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται, για μια τακτική που χρησιμοποιείται στη γείτονα χώρα εδώ και πολλά χρόνια και αρκετοί σύλλογοι την χρησιμοποιούν (με τη σύμφωνη γνώμη και της ομάδας που θα γίνει το deal), δηλώνοντας μεγαλύτερα ποσά (συνήθως) από αυτά που πραγματικά ξοδεύονται για μια μεταγραφή ή πώληση, ώστε να μπορούν με αυτόν τον τρόπο να ισοσκελίζουν τον ισολογισμό.

Κάπως έτσι, έχει ξεκινήσει έρευνα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας, η οποία έχει βάλει στο μικροσκόπιό της 62 αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών. Οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Βίκτορ Οσιμέν από την Λιλ στη Νάπολι, η «τράμπα» μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα για Μίραλεμ Πιάνιτς και Αρτούρ Μέλο, η μετακίνηση του Ζοαό Κανσέλο από τη «Γηραιά Κυρία» στη Μάντσεστερ Σίτι και… αντίστροφα του Ντανίλο.

Μεταξύ αυτών και η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη από τη Νάπολι στη Λιλ το 2020, με το ποσό των 5,1 εκατ. ευρώ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις 62 υπό διερεύνηση μεταγραφές.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x