Ιταλία

Η Serie B έχει γεμίσει με... πρωταθλητές κόσμου!

Ο Φάμπιο Καναβάρο ήρθε να δώσει ακόμη περισσότερη αίγλη στην Serie B, στην οποία εργάζονται ήδη αρκετά μεγάλα ονόματα.

Μπορεί να μην είναι η πρώτη κατηγορία της Ιταλίας, ωστόσο η Serie B έχει πάντα το δικό της ενδιαφέρον και από φέτος ακόμη μεγαλύτερη... λάμψη.

Η άφιξη του Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Μπενεβέντο, έρχεται να προσθέσει ακόμη περισσότερη αίγλη στη δεύτερη κατηγορία. Διότι υπάρχουν αρκετά... βαρβάτα ονόματα ακόμη.

Ο Καναβάρο, λοιπόν, ο οποίος έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 θα βρει στην Serie B ως αντιπάλους του ορισμένους πρώην συμπαίκτες του. Ο Πίπο Ιντζάγκι βρίσκεται στα ηνία της Ρετζίνα η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκουμε την Φροζινόνε του Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος είχε γράψει τη δική του ιστορία με τη "σκουάντρα ατζούρα" που κατέκτησε την κορυφή του κόσμου.

Ο Τζίτζι Μπουφόν, τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας σε εκείνη τη φουρνιά και... όχι μόνο, συνεχίζει να αγωνίζεται και φορά τη φανέλα της Πάρμα.

Τέλος, στην Κόμο βρίσκεται ένας ακόμη πρωταθλητής κόσμου, αλλά με την εθνική Ισπανίας. Ο λόγος για τον Σεσκ Φάμπρεγας, που έχει κατακτήσει δις το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χώρα του και αγωνίζεται στην Κόμο, ενώ διαθέτει μετοχές της ομάδας. Όπως φυσικά και ο Τιερί Ανρί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x