Γενικά

Αποκάλυψη Spiegel: «Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Παρί έχουν προθεσμία έναν μήνα να απαντήσουν στην ESL»

Το Spiegel έχει στην κατοχή του το συμβόλαιο της ESL και αποκαλύπτει ότι οι γερμανικές ομάδες και η Παρί έχουν 30 μέρες προθεσμία για να δώσουν την οριστική απάντησή τους.

Την ιδρυτική προκήρυξή-συμβόλαιο της European Super League έχει στην κατοχή του το γερμανικό περιοδικό “Spiegel” το οποίο μεταφέρει νέες πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις των 12 για τις γερμανικές ομάδες αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν που απουσιάζουν.

Ανάμεσα στις 167 σελίδες που είναι το συμβόλαιο της νέας κλειστής λίγκας αναφέρεται ότι η διοίκηση της πρόκειται να προτείνουν σύντομα να γίνουν μέλη και στις Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του γερμανικού ΜΜΕ, οι δύο ομάδες της Γερμανίας αλλά και αυτή της Γαλλίας έχουν προθεσμία 30 ημερών για να απαντήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι προ ολίγων ωρών ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίνγκε έκανε γνωστό ότι δεν θα συμμετέχει στην ESL η Μπάγερν. Την ίδια στιγμή πολλά γερμανικά ΜΜΕ, και το Spiegel αναφέρουν ότι οι δύο γερμανικές ομάδες θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση στο ζήτημα. Άρα αναμένουμε ότι και η Ντόρτμουντ θα αρνηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x