Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε πως παραμένει στην Μπαρτσελόνα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2021, αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Σύμφωνα με την καταλανική Sport, το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο δεν είναι απίθανο, αλλά θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Αρχικά, ο Αργεντινός σταρ θα σταθμίσει την εικόνα που θα παρουσιάσει η νέα ομάδα που χτίζει ο Ρόναλντ Κούμαν και η πορεία της σίγουρα θα παίξει ρόλο στην απόφασή του. Από εκεί και πέρα, καθοριστικής σημασίας είναι οι εκλογές που θα γίνουν τον Μάρτιο, καθώς ο νέος πρόεδρος είναι πιο πιθανό να πείσει τον «Λέο» με ένα νέο πρότζεκτ από τον Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, τον οποίο ο Μέσι απεχθάνεται.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εφόσον παρουσιαστεί στον Μέσι ένα μακρόπνοο πλάνο, με λογική και προοπτικές, μπορεί να πειστεί να παραμείνει. Μάλιστα λέγεται πως αν αυτό περιλαμβάνει και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσάβι (τον οποίο ο Μέσι ήθελε μετά την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε) οι πιθανότητες να συνεχίσει είναι ακόμη περισσότερες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube