Stoiximan Super League

Βόλος για χαμόγελα, Ατρόμητος για... κλάματα!

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε με τη... φωτιά στα τελευταία λεπτά, ο Βόλος επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο «Πανθεσσαλικό», με τις δύο ομάδες να έχουν βίους αντίθετους.

Με το δεξί ο Βόλος στο 2021!

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 στο «Πανθεσσαλικό» μπήκε στην πεντάδα, πιάνοντας τον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που οι Περιστεριώτες έχουν «βυθιστεί» πλέον σε προβλήματα.

Το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Περέα στο 36’ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και αδυναμία των φιλοξενούμενων να «τελειώσουν» μία φαινομενικά εύκολη φάση στα καρέ τους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν με σχετική ευκολία το προβάδισμά τους, έχασαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, ωστόσο στις καθυστερήσεις έπαιξαν με τη… φωτιά, καθώς ο Γούτας στο 93’ και ο… Γιαννιώτης(!) στο 95’ που είχε προωθηθεί για την εκτέλεση του κόρνερ, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Ο Βόλος πλέον είναι στην 5η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μένει στη 10η θέση με μόλις 14 βαθμούς.



Το ματς

Μια ομάδα υπήρχε στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου κι αυτή ήταν ο Βόλος, που είχε περισσότερη ενέργεια, μεγαλύτερη θέληση και σαφέστατο πλάνο ώστε να «πληγώσει» τους Περιστεριώτες, που από την πλευρά τους ήταν νωθροί, με μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές τους δεχόμενοι πολύ εύκολα ευκαιρίες από τους γηπεδούχους.

Χαρακτηριστική η στιγμή στο 7’, που ο Κιβρακίδης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή από το τελείωμα του Ουάρντα, αλλά και τρία λεπτά αργότερα, που από το λάθος του Στρούγγη, ο Γιαννιώτης είπε «όχι» στον Αιγύπτιο σε κατάσταση τετ-α-τετ. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μπόρεσε να δηλώσει παρουσία στο 26’, με το άστοχο πλασέ του Χριστοδουλόπουλου, αλλά μέχρι εκεί. Ο Βόλος βρήκε το γκολ στο 36’ με την κεφαλιά του Περέα από στατική φάση, στην οποία οι γηπεδούχοι πήραν δύο κεφαλιές μέσα στην περιοχή, παίρνοντας δίκαια το προβάδισμα.





Το ημίχρονο έκλεισε με τη μεγάλη ευκαιρία του Ενσικουλού, που απέναντι στον Κλέιμαν σε σέντρα του Γκάλο, βρήκε περισσότερο αέρα παρά μπάλα και η κατάληξη ήταν άουτ.





Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας, αλλά φάνηκε ότι πρόκειται για έναν τομέα, που οι Περιστεριώτες είναι… αδούλευτοι. Κατ’ αρχήν δεν μπόρεσαν με επιτυχία να πετύχουν αυτόν τον στόχο και επιπλέον όποτε μπόρεσαν να αλλάξουν κάποιες πάσες παραπάνω, έλειπε η ουσία έξω από την περιοχή και η τελική πάσα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πλην της φάσης του 59’, που ο Κλέιμαν πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Κιβρακίδη μέσα από την περιοχή, ο Ατρόμητος τις επόμενες φάσεις που δημιούργησε ήταν στις καθυστερήσεις με τον Γούτα (93') που είχε περάσει σαν φορ και τον... Γιαννιώτη (95') που είχε προωθηθεί στην τελευταία φάση του αγώνα.



Συμπερασματικά, ο Βόλος με σχετικά ευκολία κράτησε το προβάδισμα που του έδωσε το γκολ του Περέα από το πρώτο ημίχρονο, πήρε μια σπουδαία νίκη που τον φέρνει σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Περιστεριώτες μένουν χαμηλά, μακριά πλέον από τον στόχο της εξάδας, με την αγωνιστική του παρουσία να προκαλεί τον μεγαλύτερο για τους ίδιους προβληματισμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα (90'+1' Γκρίλο), Μπαρτόλο (74' Σάντος), Περέα, Δουβίκας (70' Κιάκκος)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (61' Νταβιώτης), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (61' Μανούσος), Μουνίθ (71' Ραμπέλο), Χριστοδουλόπουλος (61' Αγκάγεφ), Κωτσόπουλος (80' Μάτιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x