Super League 2

ΟΦΗ: «Δεν θα επιτρέψουμε καταστάσεις του παρελθόντος»

Το στόχο και το λόγο ύπαρξης του νεοσύστατου συλλόγου μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, ξεκαθάρισαν σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο πρόεδρος της συγκεκριμένης κίνησης, Ανδρέας Μανουσάκης και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, Αντώνης Τσιντάρης. Από τα σημαντικότερα που τόνισαν ήταν το ότι στόχος του συλλόγου δεν είναι η πολυμετοχικότητα αλλά ένας ΟΦΗ υγιής και ανεξάρτητος και επισημάνθηκε ιδιαίτερα πως δεν θα επιτρέψουν να συμβούν καταστάσεις του παρελθόντος.

Το στόχο και το λόγο ύπαρξης του νεοσύστατου συλλόγου μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, ξεκαθάρισαν σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο πρόεδρος της συγκεκριμένης κίνησης, Ανδρέας Μανουσάκης και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, Αντώνης Τσιντάρης. Από τα σημαντικότερα που τόνισαν ήταν το ότι στόχος του συλλόγου δεν είναι η πολυμετοχικότητα αλλά ένας ΟΦΗ υγιής και ανεξάρτητος και επισημάνθηκε ιδιαίτερα πως δεν θα επιτρέψουν να συμβούν καταστάσεις του παρελθόντος.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Μανουσάκης μίλησε:

- για το ιστορικό της ίδρυσης του συλλόγου

«Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν περίπου τρία χρόνια με αφορμή κάποιες παράξενες καταστάσεις που υπήρχαν τότε στην ομάδα. Στόχος του συλλόγου είναι να ενώνει τους μετόχους και να μπορεί να τους εκπροσωπεί μέσα από την λειτουργία του συλλόγου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει στη νέα αυτή προσπάθεια η οποία γίνεται με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον ΟΦΗ. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι ανοίγουμε τον δρόμο να έχει η οικογένεια του ΟΦΗ από εδώ και στο εξής ένα νέο μέλος. Δεν είναι αυτοσκοπός η πολυμετοχικότητα».

- για την κατάσταση της ομάδας μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ηρακλείου γιατί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ομάδα μπήκε μπροστάρης και επιθυμία των μελών του συλλόγου μας είναι να παραμείνει στο πόστο του , μέχρι το τέλος της σεζόν έως ότου ολοκληρωθεί η μεταβατική περίοδος στην ομάδα μας στο διοικητικό κομμάτι».

- για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η θέση μας σαν σύλλογος είναι ότι δεν πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό η πολυμετοχικότητα στην ομάδα, αν και πιστεύουμε ότι ο ΟΦΗ βάσει της δυναμικής που έχει σαν ομάδα μπορεί να είναι αυτοχρηματοδοτούμενος αν υπάρξει μια σωστή διαχείριση. Δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κάνουν αρκετά δύσκολο το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε έναν ΟΦΗ υγιή και ανεξάρτητο».

- για την έως τώρα ανταπόκριση του κόσμου στην αγορά μετοχών

«Πέσαμε σε πολλές συγκυρίες και μεγαλύτερη αυτών την οικονομική κρίση. Από την άλλη ακόμα και τώρα υπάρχει κόσμος που παραμένει δύσπιστος όσον αφορά την αλλαγή κατάστασης στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, και δεν έχει αγοράσει μετοχές. Σίγουρα η αγορά μετοχών που έχει γίνει μέχρι τώρα για το μέγεθος του ΟΦΗ είναι μικρή αλλά όχι μηδαμινή αν υπολογίσουμε το τι έχει τραβήξει η ομάδα τα τελευταία χρόνια».

- για το θέμα του γηπεδικού και το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ

«Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου το οποίο θα πρέπει να δουλευτεί σωστά για να υπάρξουν και τα κατάλληλα οφέλη για την ομάδα. Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε και το γηπεδικό . Η ομάδα χρειάζεται ένα νέο σύγχρονο γήπεδο».

- για τις συζητήσεις που θα υπάρξουν με το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ στο άμεσο μέλλον

«Σε πρώτη φάση έχει γίνει μια απλή ενημέρωση στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ για την ύπαρξη του συλλόγου μας, αλλά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιδιώξουμε μια συνάντηση με την ΠΑΕ προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη της για τις προθέσεις μας αλλά και τις προτάσεις που έχουμε να κάνουμε στο κομμάτι της λειτουργίας του συλλόγου. Το πρώτο πράγμα που θα κουβεντιάσουμε με την ΠΑΕ είναι η μετοχική σύνθεση της, αλλά και το που βρισκόμαστε σαν εταιρία. Αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι ότι η ΠΑΕ είδε με πολύ καλό μάτι την κίνηση μας και όλα τα μέλη μας είπαν μάλιστα ότι θα γραφτούν στο σύλλογο μας. Θέλω να τονίσω ότι δεν είναι σκοπός μας να διοικήσουμε τον ΟΦΗ αλλά στόχος μας είναι να ενημερώνεται ο κόσμος για την αλήθεια. Δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβούν καταστάσεις του παρελθόντος. Εμείς θεωρούμε τους συνδέσμους ένα κομμάτι της οικογένειας του ΟΦΗ και όλα τα μέλη τους πιστεύω ότι δουλεύουν για το καλό της ομάδας ειδικά τους τελευταίους μήνες».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x