Ανακοίνωση για την απόφαση που πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής να κατακυρώσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, υπέρ της ομάδας της Μαγνησίας, εξέδωσε η ΠΑΕ Αιγάλεω. Οι παράγοντες του «Σίτι» κάνουν λόγο για απόφαση «προκλητικά εσφαλμένη» και «αντίθετη προς τη νομοθεσία», ενώ αναφέρουν πως θα καταφύγουν στην Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω:
«Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής είναι προκλητικά εσφαλμένη και αντίθετη προς τη νομοθεσία που προστατεύει τη Δημόσια Υγεία. Ευτυχώς για τους παίκτες μας και -προφανώς- δυστυχώς για την Επιτροπή, στα περίπου 60 μέχρι σήμερα θύματα του ιού της νέας γρίπης δεν περιλαμβάνονται και στελέχη της ομάδας μας, ώστε να συγκινηθούν τα μέλη στην κατ΄ ευφημισμό εξέταση των πραγματικών περιστατικών. Είναι πλέον φανερό ότι νοοτροπίες και συμπεριφορές που έχουν επισημανθεί τα τελευταία χρόνια και αφορούν τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αποτελούν σημαντικό ρόλο άμεσης αντικατάστασής της, σύμφωνα και με απόφαση που έχει ληφθεί σε ανύποπτο χρόνο από το Δ.Σ. της Ένωσης. Θεωρούμε την απόφαση απαράδεκτη, αντίθετη με τους κανονισμούς και την ισχύουσα νομοθεσία, και βεβαίως θα την προσβάλουμε ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».
«Πέραν όμως των ενεργειών στον αθλητικό δικαστικό τομέα, δηλώνουμε ότι θα ενημερώσουμε και τις εισαγγελικές Αρχές που ήδη διεξάγουν έρευνα για τις παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τη δημόσια υγεία. Μέχρι στιγμής έχει καταθέσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βίκτωρ Μητρόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Σπύρος Καλογιάννης και άλλοι εμπλεκόμενοι».
«Το περιεχόμενο της απόφασης είναι χαρακτηριστικό, αν και πέρασαν είκοσι ημέρες από τότε που εκδικάστηκε, ότι δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, προφανώς γιατί η επιτροπή αντιμετώπιζε δυσκολίες να στοιχειοθετήσει ευθύνες της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ όταν σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα δεκάδες παιχνίδια είχαν αναβληθεί λόγω της γρίπης».
«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ δηλώνει υπερήφανη που προστάτεψε την υγεία των αθλητών της, γνωρίζοντας εκ προοιμίου τις κάθε μορφής πελατειακές σχέσεις παραγόντων, δικηγόρων και όχι μόνο».
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






