Ο Πάτρικ Ογκουνσότο αποτελεί την τέταρτη κίνηση του ΟΦΗ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά όπως τόνισε ο Νίκος Γκουλής θα ακολουθήσουν άλλες τρεις. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε λεπτομερώς στον Νιγηριανό επιθετικό που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη, επισήμανε ότι πλέον έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του και έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα.
«Όλοι ξέρετε ότι έγινε η μεταγραφή του Ογκουνσότο. Είπαμε στον Πάτρικ ότι είναι μέλος μιας ομάδας και σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Τον εμπιστευόμαστε, όπως όλους τους παίκτες μας, τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Είναι ένας παίκτης που είχε πολλές προτάσεις, αλλά προτίμησε να μείνει στο Ηράκλειο και να έρθει στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι η προσαρμογή του θα είναι άμεση» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος Γκουλής που στη συνέχεια μίλησε συνολικά για τις κινήσεις του ΟΦΗ στη μεταγραφική περίοδο.
«Ήδη έχουμε κάνει τέσσερις μεταγραφές. Έχουμε το πρόβλημα με την απουσία του Ακότο που θα διορθωθεί σε 15 ημέρες, ο Κάλαϊτζιτς έδειξε ότι σαν παίκτης διαθέτει στοιχεία και μπορεί να μας βοηθήσει, παρόλο που μπήκε αμέσως στα βαθιά. Φάνηκε ότι είχε άγχος προσαρμογής βλέποντας πολύ κόσμο στο γήπεδο και την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει. Θα γίνεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αποκτήσαμε παίκτες που πιστεύω ότι μπορούν να μας βοηθήσουν» είπε.
Εμφανώς χαρούμενος ο Νίκος Γκουλής που έχει διαπιστώσει ότι…«η ομάδα παρουσιάζει πλέον μια σοβαρότητα και μια οργάνωση. Δουλεύουμε περισσότερο. Οι παίκτες που ήρθαν έχουν ποιότητα και μακάρι ο χρόνος προσαρμογής τους να είναι μικρός. Πλέον έχουμε τρεις πάρα πολύ καλούς επιθετικούς που μπορούν να συνυπάρξουν. Δεν με προβληματίζει αυτό, αντιθέτως έχουμε περισσότερες επιλογές, κάτι που δεν είχαμε πριν. Θα γίνουν ακόμα τρεις μεταγραφές. Ενός επιθετικού, ενός μέσου και ενός αμυντικού. Ο Αλεξίου είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει και η περίπτωσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο».
Στη συνέχεια ο προπονητής των Κρητικών στάθηκε και στα όσα ακούγονται για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. «Είναι ένας μεγάλος παίκτης που αξίζει το σεβασμό όλων μας, αλλά δεν ξέρω αν εμείς μπορούμε να φτάσουμε σε μια τέτοια μεταγραφή. Απ’ ότι ξέρω δεν έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη επίσημη συζήτηση με τον παίκτη, ίσως μόνο φιλολογικού ενδιαφέροντος».
Ακολούθως, ο Έλληνας τεχνικός επικεντρώθηκε τόσο στον αγώνα με τον Ιωνικό που προηγήθηκε, αλλά και στον επόμενο με τον Εθνικό Αστέρα. «Την Κυριακή πήραμε μια δίκαιη νίκη. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Από την λήξη αυτού του αγώνα όμως σκεφτόμαστε την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Εθνικό Αστέρα. Η δυσκολία αυτού του αγώνα είναι πολύ μεγάλη. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει πάει πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και διαθέτει καλούς παίκτες».
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






