Super League 2

Του «Χ»άλασε το πάρτι

Σε ένα καλό παιχνίδι, που κινδύνεψε να επισκιαστεί από μια απόφαση του διαιτητή, Αναγέννηση Καρδίτσας και Αγροτικός Αστέρας έμειναν τη Δευτέρα στο 1-1. Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας, οι δύο ομάδες έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία που τους δόθηκε να πάρουν το «τρίποντο» και να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα καλό παιχνίδι, που κινδύνεψε να επισκιαστεί από μια απόφαση του διαιτητή, Αναγέννηση Καρδίτσας και Αγροτικός Αστέρας έμειναν τη Δευτέρα στο 1-1. Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας, οι δύο ομάδες έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία που τους δόθηκε να πάρουν το «τρίποντο» και να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30' με τον Μπλαζέφσκι και όλα έδειχναν ότι θα φύγουν με το «διπλό» στις αποσκευές τους από την Καρδίτσα, μέχρι που ήρθε ο Χατζηρίζος στο 80’ για να τους χαλάσει το πάρτι.

Το ματς:

Με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο μπήκαν οι παίκτες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που πήραν τελικά το δρόμο για τα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Έντονες διαμαρτυρίες υπήρξαν εκατέρωθεν προς το πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 29΄ο κ. Φωτιάδης είδε αντικανονικό μαρκάρισμα του Αγγελόπουλου στον Στεφανίδη του Αγροτικού Αστέρα και καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, δείχνοντας παράλληλα και την κίτρινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων. Οι μεν, λοιπόν, θεώρησαν ότι στη συγκεκριμένη φάση δεν υπήρξε πέναλτι, ενώ οι δε δικαιολογημένα ζήτησαν από τον διαιτητή, από τη στιγμή που καταλόγισε το πέναλτι, να δείξει και την κόκκινη κάρτα στον Αγγελόπουλο.

Ο Μπλαζέφσκι τελικώς ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 30’. Παρά το γεγονός ότι το πέναλτι που εκτέλεσε αρχικά το απέκρουσε ο πολύ θετικός στις επεμβάσεις του σήμερα, Κουτσόπουλος, στην επαναφορά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο -όπως ήταν αναμενόμενο- οι γηπεδούχοι έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και τελικώς τα κατάφεραν. Οι παίκτες της Αναγέννησης είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πίεζαν ψηλά παίρνοντας το ρίσκο του να δεχθούν ένα δεύτερο γκολ. Αυτό αποφεύχθηκε στο 75’ όταν ο Στεφανίδης είδε τον Κουτσόπουλο, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου, εκτός θέσης και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη κατάφεραν να φέρουν την ισορροπία στο 80’. Ο Χατζηρίζος, ύστερα από σέντρα του Μελαμπιανάκη από αριστερά και αφού πρώτα η μπάλα πέρασε από τα πόδια του Μπουντούρη κατάφερε με κεφαλιά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας(Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης, Γκόγκας, Μπουντούρης, Διγκόζης

Αγροτικός Αστέρας(Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Μπάρμπας, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Δεινόπαπας, Χασιώτης, Μπλαζέφσκι, Στεφανίδης, Τσούκλης

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8/1

Εθνικός Αστέρας - ΟΦΗ 1-2
(80' πεν. Γκουέι - 6’ Αγρίτης, 90' πεν. Οργκανίστα )

Κυριακή 10/1

Παναιτωλικός- Δόξα Δράμας 1-2
(89' Θεοδωρίδης/ 65' Σαμαράς, 88' Μπαξεβανίδης)

Κέρκυρα- Ηλιούπολη 1-0
(79' Παρασκευαΐδης)

Αιγάλεω- Διαγόρας 1-2
(32' Πουλάκος / 17' Σαλαμαστράκης, 27' Ρούσεφ)

Εθνικός- Πιερικός 1-1
(27' Σουμπίνιο/ 16' Μακρής)

Ρόδος- Ολυμπιακός Βόλου 3-2
(5' Λάζετιτς, 26' Ιράλα, 39' Γ. Καντιμοίρης/ 21' Αμπράμοβιτς, 86' πεν Ροτζέριο)

Θρασύβουλος- Καλαμάτα 1-1
(16' Καραμαλίκης/ 45+2' Καμινιώτης)

Ιωνικός- Πανσερραϊκός 2-1
(79' Γιόνδης, 90' Γεωργίου/ 56' Γεωργιάδης)

Δευτέρα 11/1 (18:00,ΕΤ3)

Αναγέννηση Καρδίτσας- Αγροτικός Αστέρας 1-1
(30' Μπλαζέφσκι, 80' Χατζηχρίστος)

Δείτε τη βαθμολογία της Β' Εθνικής

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x