Super League 2

Ήταν πιο… περπατημένη!

Περισσότερο… σκληραγωγημένη στις αντιξοότητες που συναντά κανείς στον αγωνιστικό χώρο (λέμε τώρα…) του «Ελ Πάσο», η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 του Εθνικού Αστέρα. Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, την «εξαργύρωσε» με ωραία κεφαλιά του Φαμπίνιο στο 68’ και έφτασε στην πρώτη νίκη της, μετά την επιστροφή στη Football League.

Περισσότερο… σκληραγωγημένη στις αντιξοότητες που συναντά κανείς στον αγωνιστικό χώρο (λέμε τώρα…) του «Ελ Πάσο», η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 του Εθνικού Αστέρα.

Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, την «εξαργύρωσε» με ωραία κεφαλιά του Φαμπίνιο στο 68’ και έφτασε στην πρώτη νίκη της, μετά την επιστροφή στη Football League.

Απογοητευτικοί οι φιλοξενούμενοι, έκαναν αισθητή την… παρουσία τους μόνο στη μεγάλη ευκαιρία του Γκόγκα στο 71’ και μάλλον δίκαια γυρίζουν ηττημένοι στην Καισαριανή.

Νωρίτερα, ο ΠΑΣ έκανε το «2 στα 2», περνώντας με το άνετο 3-1 από την έδρα του Εθνικού και ο Πανθρακικός προσγείωνε τη Βέροια, επικρατώντας με 1-0.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Κυριακή 19/9

Αγροτικός Αστέρας-Παναιτωλικός 0-1
(76' Γκούνκελ)

Ηλιούπολη-Πιερικός 2-1
(11' Κάμπας, 85' Νικολόπουλος - 32' Γκουγκουλιάς)

ΟΦΗ-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(49', 74' Αγρίτης)

Τρίκαλα-Λεβαδειακός 4-0
(6' Ρούσεφ, 70' Μανουσάκης, 74', 77' Κοντογουλίδης)

Διαγόρας-Θρασύβουλος 0-0

Δευτέρα 20/9

Εθνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-3
(92’ Κορακάκης - 23’ πεν., 62’ Μπακαγιόκο, 93’ Κυριάκος)

Ιωνικός-Δόξα Δράμας 0-0

Πανθρακικός-Βέροια 1-0
(19’ Ρομπέρ)

Καλλιθέα-Εθνικός Αστέρας 1-0
(68' Φαμπίνιο)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x