Super League 2

Απορρίφθηκε η ένσταση της Καλλιθέας

Το δικαστήριο και η τριμελής επιτροπή απέρριψε την ένσταση της Καλλιθέας όσον αφορά στην υπόθεση με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Το δικαστήριο και η τριμελής επιτροπή απέρριψε την ένσταση της Καλλιθέας όσον αφορά στην υπόθεση με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Η ποινή του προπονητή του ΟΦΗ δεν έχει ενεργοποιηθεί μέχρι τώρα καθώς η ενδιαφερόμενη αθηναϊκή ομάδα δεν ενημέρωσε και αντί να πάει στο δικαστήριο και να ζητήσει την ενεργοποίηση της ποινής έστειλε απλά ένα έγγραφο. Η απόφαση λέει ρητά ότι η ποινή δεν είχε ενεργοποιηθεί και δεν χρειάζεται διόρθωση.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε ιδιαίτερα το νομικό επιτελείο των Κρητικών, αφού θα το χρησιμοποιήσει ως ατού ενόψει της εκδίκασης της ένστασης του Λεβαδειακού που θα συζητηθεί αύριο το πρωί.

Επιμέλεια: Μιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x