Super League 2

Στον Πανθρακικό ο Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού. Ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε στην Κομοτηνή από το βράδυ της Τρίτης είχε μια πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας όπου και επιτεύχθηκε καταρχήν συμφωνία.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού. Ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε στην Κομοτηνή από το βράδυ της Τρίτης είχε μια πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας όπου και επιτεύχθηκε καταρχήν συμφωνία.

Την Τετάρτη υπήρξε νέο ραντεβού όπου και ολοκληρώθηκε το deal και ο 46χρονος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι. Ήδη την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και φυσικά θα είναι στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι, νέος προπονητής της επαγγελματικής ομάδας είναι ο Κος ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

Το βιογραφικό του Σάββα Παντελίδη

Ο Σάββας Παντελίδης γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1965 στην Αθήνα. Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε σε ομάδες της Αθήνας και κυρίως στην Προοδευτική, με την οποία συμμετείχε και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ως προπονητής υπήρξε με τον Θρασύβουλο, τις χρονιές 2005-2006 και 2006-2007 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-2008, βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες Φωστήρα και Ρόδο αντίστοιχα. Στη συνέχεια ακολουθούν Τρίκαλα, Καλλιθέα και Αιγάλεω. Την τρέχουσα περίοδο ξεκίνησε στην ομάδα των Τρικάλων για να συνεχίσει μέχρι και πριν από λίγο καιρό στον Εθνικό Πειραιώς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x