Η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Γιώργο Θεοδωρίδη, ήταν μόνο η αρχή για τον Παναιτωλικό. Στο Αγρίνιο, πλέον, έχουν βάλει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μάριο Γκούρμα, ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με την ομάδα, ενώ έχει κατατεθεί πρόταση και στον Ντενίζ Μπαϊκαρά.
Ο Μάριο Γκούρμα βρισκόταν στους παίκτες, οι οποίοι δεν ήταν σίγουροι πως θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν και έτσι την Πέμπτη ενημερώθηκε πως δεν θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης.
Αντίθετα κανονικά θα συνεχίσει στην ομάδα του Αγρινίου, ο Ανέστης Αναστασιάδης, ενώ πρόταση ανανέωσης έχει ήδη κατατεθεί στον Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο Μπάμπης Τεννές θέλει να παραμείνει ο Τούρκος στην ομάδα και τις επόμενες ημέρες θα απαντήσει.
Τέλος τροχαίο ατύχημα είναι ο Χουσεϊν Μουμίν επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη. Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, παίκτης δεν χτύπησε, ενώ μόνο το αμάξι του έχει κάποιες υλικές ζημιές.
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






