Super League 2

«Είμαι το κόκκινο πανί όλων των βρωμιάρηδων»!

Ολοκληρώθηκε, νωρίς, το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9), η απολογία της Παναχαϊκής για τις υποθέσεις δωροδοκίας και πλαστογραφίας. Ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε πως επιχείρησε να δωροδοκήσει τον γενικό αρχηγό του Ολ. Χερσονήσου, ενώ για το θέμα της πλαστής φορολογικής ενημερότητας, είπε πως «ήταν χρέη του Μακρή. Εγώ εμπιστευόμουν τον Χριστακόπουλο», «δίνοντας», ουσιαστικά, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο των Αχαιών, που παραδέχτηκε πως έχει κάνει υπεξαίρεση χρημάτων και θα τα επιστρέψει!

Ολοκληρώθηκε, νωρίς, το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9), η απολογία της Παναχαϊκής για τις υποθέσεις δωροδοκίας και πλαστογραφίας.

Ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε πως επιχείρησε να δωροδοκήσει τον γενικό αρχηγό του Ολ. Χερσονήσου, ενώ για το θέμα της πλαστής φορολογικής ενημερότητας, είπε πως «ήταν χρέη του Μακρή. Εγώ εμπιστευόμουν τον Χριστακόπουλο», «δίνοντας», ουσιαστικά, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο των Αχαιών, που παραδέχτηκε πως έχει κάνει υπεξαίρεση χρημάτων και θα τα επιστρέψει!

Για την υπόθεση της δωροδοκίας, κατηγορούμενοι -πλην, φυσικά, της Παναχαϊκής- ήταν οι Κούγιας, Σταθάκης, Κουβαράς και για την υπόθεση της πλαστογραφίας, ο Χριστακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της πατρινής ΠΑΕ.

Αρχικά, εκδικάστηκε η υπόθεσης της πλαστής ενημερότητας, με τον Κούγια να υποστηρίζει στην κατάθεσή του ότι «αυτή η υπόθεση ήταν από την προηγούμενη διοίκηση, πριν αναλάβω εγώ. Ήταν χρέη του Μακρή. Εγώ εμπιστευόμουν τον Χριστακόπουλο. Πλήρωνα κανονικά φόρους, ΙΚΑ και στις 26 του περασμένου Μάη πήρα έγγραφο από την ΔΟΥ για χρέος» είπε, «δίνοντας», ουσιαστικά, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο των Αχαιών, Τάσο Χριστακόπουλο, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών», αλλά παρέστη ο δικηγόρος του, που παραδέχτηκε πως ο πελάτης του έχει κάνει υπεξαίρεση χρημάτων και θα τα επιστρέψει!

Στη συνέχεια, εκδικάστηκε η υπόθεση της δωροδοκίας, μετά τις δηλώσεις του πρώην γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Πέτρου Σταθάκη, που υποστήριξε ότι ο Αλέξης Κούγιας του είχε δώσει 4.900 ευρώ για να τα δώσει στον τότε γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Χερσονήσου, Μανώλη Κουβαρά, προκειμένου η ομάδα της Πάτρας να πάρει τη νίκη.

Ο Σταθάκης είπε: «Ήμουν το δεξί χέρι του Κούγια. Την παραμονή του αγώνα μου έδωσε τα χρήματα για να τα δώσω στον Κουβαρά», με τον Κουβαρά να λέει στην απολογία του ότι «δεν είδα ποτέ τον Σταθάκη, ούτε πήρα χρήματα»!

Σε ερώτηση του προέδρου του δικαστηρίου για το αν υπάρχει περίπτωση να τον έχει βάλει ο Τσακογιάννης να υποστηρίξει όλα αυτά για να εκδικηθεί τον Κούγια, ο Σταθάκης είπε: «Δεν θα έβαζα ποτέ τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία».

Τότε, ξαναπήρε το λόγο ο Κούγιας, ο οποίος είπε: «Είμαι 45 χρόνια στο ποδόσφαιρο και είμαι το κόκκινο πανί όλων των βρομιάρηδών του. Έχω εχθρούς όλους όσους κινούνται στο παρασκήνιο. Ο Μακρής μου είπε να κρατήσω τον Σταθάκη, επειδή είναι ο μοναδικός που θα με σώσει, να μην με σκοτώσουν. Και πράγματι… με είχε σώσει μία φορά. Πήρα τον Φυντάνη και κράτησα και τον Σταθάκη, μήπως και με λυπηθεί η συμμορία του Τσακογιάννη. Είναι μία καραστημένη ιστορία»!

Απόφαση αναμένεται να παρθεί την ερχόμενη Τρίτη (13/9)…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x