Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων, καθώς το πρωί της Πέμπτης παρουσιάστηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως με δουλειά η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει και να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον Αστέρα Μαγούλας που του επέτρεψε να πάει στα Μέγαρα.
Τον λόγο πήρε πρώτος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κύριο Κοσσυβάκη και τη διοίκηση του Βύζαντα για την πρόταση, πιστεύω πως θα τους δικαιώσω και όλοι μαζί, συλλογικά, θα πετύχουμε τους στόχους μας, με δουλειά. Δεν θέλω να παραλείψω το γεγονός να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αστερα Μαγούλας, καθώς όταν τους είπα ότι έχω πρόταση από μεγαλύτερο σύλλογο, δεν δημιούργησαν εμπόδια. Έχω δει τον Βύζαντα σε 2 ματς, μου αρέσει που είναι μαχητική και ανταγωνιστική ομάδα. Μου είχε γίνει πρόταση και το καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία...».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Κοσσυβάκης σημείωσε: «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το επαγγελματικό κομμάτι και να υπάρξει δέσιμο με την τοπική κοινωνία. Πιστεύουμε στον κ. Τζαναβάρα, που είναι γνωστός για τη δουλειά και το ήθος του. Στόχος φέτος είναι η παραμονή, πιστεύω θα το πετύχουμε. Ζητάω από κάποιες τρίτους και παρατρεχάμενους, να αφήσουν ήσυχη την ομάδα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






