Ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Επανομής πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Κυριακάκης. Ο 19χρονος μέσος το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ιθύνοντες του συλλόγου, με τους οποίους τα έχει βρει σε όλα.
Ο νεαρός μέσος την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εθνικού, ο οποίος βρισκόταν στο Περιφερειακό.
Κατά τα άλλα ο προπονητής του συλλόγου, Αλέξανδρος Βοσνιάδης, είδε τους Ογκουνσότο, Ναστόσκι και Σικαλόπουλος να επιστρέφουν στις προπονήσεις της Αναγέννησης Επανομής και όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας τενχικός θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα γίνει την Τετάρτη (5/9) κόντρα στην Καλλονή.
Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






