Τι σου είναι τελικά η αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Εκεί που λες ότι σταματάς την καριέρα σου και πας… σπίτι σου, ξαφνικά έρχεται η πρόταση μιας ομάδας και σε κάνει να ξαναφορέσεις τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια.
Αυτή θα μπορούσε να είναι η σύντομη περιγραφή της επιστροφής του Σίλβα Τζούνιορ, για χάρη του Παναιτωλικού.
Ο 36χρονος παίκτης είχε αποφασίσει ότι θα σταματήσει από την ενεργό δράση, ωστόσο, ήρθαν o σύλλογος του Αγρινίου και του πρόσφερε τη δυνατότητα για μία… τελευταία παράσταση.
Ο Τζούνιορ θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Παναιτωλικό, ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος όταν θα τον χρειαστεί η ομάδα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο Βραζιλιάνος μέσος είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει μάνατζερ και ήταν τοπικός άρχοντας στην περιοχή του, την Μαρανγκουάπε, ωστόσο η πρόταση του συλλόγου του Αγρινίου τον έκανε να τα αναβάλει όλα και να ξεκινήσει για μία ακόμα φορά το ποδόσφαιρο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






