Super League 2

Πήρε μετάλλιο ο 79χρονος πιο πιστός οπαδός της Athens Kallithea: «Είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών»!

Ο 79χρονος Γιάννης Κώτσος, τιμήθηκε από την Athens Kallithea δίνοντάς του μετάλλιο από την άνοδο της ομάδας στη Super League, με τον ίδιο να δηλώνει συγκινημένος πως είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών!

Την επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου πανηγυρίζει και τυπικά η Athens Kallithea FC, μετά και την εντυπωσιακή νίκη με 4-1 επί της Καλαμάτας στο «Ελ Πάσο» για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League 2!

Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι και ομάδα έγιναν ένα, γιορτάζοντας την ιστορική αυτή επιστροφή στην πρώτη κατηγορία της χώρας, ενώ, ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν εκείνη όπου ο... πιο πιστός φίλος του συλλόγου, ο Γιάννης Κώτσος ετών 79 παρακαλώ (!), παρέλαβε το μετάλλιο του πρωταθλητή από τη διοίκηση!

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα, ο κύριος Κώτσος, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε πως ζει τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι ο... τελευταίος των Μοϊκανών!

«Ζω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές. Έχω σε αυτό το γήπεδο 62 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Καλλιθέας για την τιμή και την αγάπη που μου έχουν δείξει. Με αγκαλιάσανε αν και καινούργιοι στην ομάδα. Είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών», ανέφερε.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x