Super League 2

Απίθανη Καλλιθέα «καθάρισε» την ΑΕΚ Β' με τριάρα!

Η Καλλιθέα ήταν εξαιρετική απέναντι στην ΑΕΚ Β' και επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 για την 5η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Στις νίκες επέστρεψε η Athens Kαλλιθέα! Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ήταν εξαιρετική απέναντι στην ΑΕΚ Β' την οποία και νίκησε εύκολα 3-0 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την 5η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ Β' μόλις στο πρώτο λεπτό. Ο Βασιλούδης «πούλησε» την μπάλα με τον Γερολέμου να μπαίνει στη φάση και να σουτάρει, όμως ο Στρέζος επενέβη διώχνοντας σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Κάτσικας βρήκε την μπάλα με το χέρι στο 5ο λεπτό με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Λουκίνας ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.



Δύο λεπτά αργότερα η οικοδέσποινα Καλλιθέα έφτασε κοντά στο 2-0 με τον ξανά με τον Λουκίνα, ενώ στο 14' ο Χριστόπουλος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο με τους παίκτες του Γιώργου Σίμου να πιέζουν και να διπλασιάζουν τα τέρματα τους με τον Κυνηγόπουλο να πιάνει μια άψογη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηεμμανουήλ.



Στην προσπάθεια τους να μειώσουν οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Χριστόπουλο στο 51'.

Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 86' η Καλλιθέα αναπτύχθηκε γρήγορα με τον Κωστανάσιο να είναι ο τελικός αποδέκτης και με όμορφο τελείωμα να γράφει το 3-0 που έμεινε ως το τέλος.



Athens Kallithea (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Βασιλούδης, Ρέντζας, Χατζηδίμπας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Ντεμέτριους (71' Κωστανάσιος), Κυνηγόπουλος, Νίλι, Λουκίνας (87' Μουνιέ).

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (19' Τρούμπουλος), Χατζηκυριάκος (63' Γεωργέας), Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος (67' λ.τρ. Λέλεκας), Πάπα, Γερολέμου (46' Γκολφίνος), Κορομηλάς, Σκόνδρας, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, για τον βόρειο όμιλο, ο Απόλλων Πόντου φιλοξένησε τον Απόλλωνα Λάρισας για την 5η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες ωστόσο οι Θεσσαλοί ήταν εκείνοι που πήραν την νίκη με γκολ στο 75ο λεπτό του ματς.

Δευτέρα (05/12, 15:00)

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας 0-1

ΡΕΠΟ: Ηρακλής Λάρισας

Β' Όμιλος

Παρασκευή (02/12)

ΠΑΟ Ρουφ-Ηρόδοτος 1-2

Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 2-1

Σάββατο (03/12)

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά 1-0
(49' Τσιάβος - 51' Μακριδάκης, 55' Κυριακίδης)

Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β' 0-0

Κυριακή (04/12)

Καλαμάτα-Επισκοπή 1-0
(66' Πασάς)

Προοδευτική-Κηφισιά 0-4
(45', 76' Κουϊρουκίδης, 51' πέν. Τετέι, 89' Μαζουλουξής)

Δευτέρα (05/12, 15:00)

Athens Kallithea-ΑΕΚ Β' 3-0
(5' Λουκίνας, 47' Κυνηγόπουλος, 86' Κωστανάσιος)

ΡΕΠΟ: ΟΦ Ιεράπετρα

H επόμενη (5η) αγωνιστική:

Α' Όμιλος

Παρασκευή (09/12)

ΠΟΤ Ηρακλής-Βέροια

Σάββατο (10/12)

Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας
Νίκη Βόλου-Διαγόρας Ρόδου
ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής Λάρισας
Πανσερραϊκός-Μακεδονικός
Αλμωπός-Λάρισα
Θεσπρωτός-Απόλλων Καλαμαριάς
ΡΕΠΟ: Παναθηναϊκός Β'

Β' Όμιλος

Σάββατο (10/12)

Κηφισιά-ΟΦ Ιεράπετρα

Κυριακή (11/12)

Ηρόδοτος-Athens Kallithea
Χανιά-Ηλιούπολη
Παναχαϊκή-Αιγάλεω

Δευτέρα (12/12)

ΑΕΚ Β'-Προοδευτική
Επισκοπή-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Β'-ΠΑΟ Ρουφ
ΡΕΠΟ: Καλαμάτα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x