Super League 2

Καθάρισε από… ημίχρονο στον Βόλο και κέρδισε τη Νίκη ο Μακεδονικός!

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Μακεδονικός κέρδισε με 2-1 τη Νίκη Βόλου, δίνοντας τέλος στο σερί πέντε νικών της και παράλληλα διεύρυνε το δικό του αήττητο σε πέντε ματς, πλέον!

Βίοι αντίθετοι, πλέον, για Νίκη Βόλου και Μακεδονικό, μετά και το σημερινό μεταξύ τους 1-2 για την 10η αγωνιστική, με το οποίο έπεσε η αυλαία στον Α’ όμιλο της Super League 2.

Με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και να καταφέρνουν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Με τον Ζαφειράκη να ανοίγει το σκορ στο ημίωρο, με δυνατό σουτ, και τον Αναστασίου με αυτογκόλ να σημειώνει στο 41ο λεπτό το 0-2!

Η ομάδα της Μαγνησίας ανέβασε στροφές στην επανάληψη, αλλά στάθηκε και άτυχη, καθώς στο 61’, είδε το σουτ του Μοράρ μέσα από την περιοχή να κοντράρει και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Περντρέου…

Ενώ εννιά λεπτά αργότερα, Μοράρ εκτέλεσε πέναλτι και ο Περντρέου το απέκρουσε, διατηρώντας το προβάδισμα των δύο τερμάτων του Μακεδονικού.

Ο Κάσσος με κεφαλιά στο 89ο λεπτό μείωσε σε 1-2, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στις νίκες και διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε παιχνίδια, την ώρα που ανάγκασε τους γηπεδούχους να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα μετά από πέντε συνεχόμενα «τρίποντα».


Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Κυριακή 19/11
Καμπανιακός – Ηρακλής 1-3
(16' Ταΐρης - 21' Εμπό, 65' Σίλβα, 80' Κούστα)

Απόλλων Πόντου – Αιολικός 0-1
(56' Σρνιτς)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Λεβαδειακός 2-0
(5' Κονίλιο, 56' αυτ. Πίρινεν)

Δευτέρα 20/11
Νίκη Βόλου – Μακεδονικός 1-2
(89' Κάσσος - 30' Ζαφειράκης, 41' Αναστασίου)

ΑΕΚ Β – Κοζάνη Αναβλήθηκε

ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ Β, ΑΕΛ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x