Super League 2

Αποκάλυψη bwinΣΠΟΡ FM: Δεν θέλει ξένους διαιτητές η SL2, αίτημα να ανεβαίνουν οι δύο πρωταθλήτριες!

Η Super League 2 θα στείλει επιστολή σε ΕΠΟ και Κλάτενμπεργκ, με την οποία θα ζητάει να μην ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι της κατηγορίας, και του χρόνου να ανέβουν και οι δύο πρωταθλήτριες!

Ειδήσεις «έβγαλε» η σημερινή (15/3) συνεδρίαση της Super League 2!

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, η Λίγκα θα στείλει επιστολή σε ΕΠΟ και Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με την οποία θα ζητάει να μην ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι της κατηγορίας και του χρόνου να ανέβουν και οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες!

Ένα τρίτο αίτημα, δε, είναι να συμμετάσχει από τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα solidarity της UEFA, για την οικονομική ενίσχυση του πρωταθλήματος.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε συγκεκριμένα για τα παραπάνω ότι υπάρχει αντίδραση από πλευράς Λίγκας, μετά τον ορισμό ξένων διαιτητών στο πρόσφατο ντέρμπι της Βέροιας με την ΑΕΛ. Και η αντίδραση έχει να κάνει με τον εξοδολόγιο. Οι ομάδες, δηλαδή, θεωρούν πως τα έξοδα είναι πολλά για ξένους διαιτητές και δεν το δέχονται. Χαρακτηριστικά, η διαιτητική τριάδα από την Κροατία κόστισε στη Βέροια 15.000 ευρώ!

Σε ό,τι έχει να κάνει με την άνοδο στη Super League, η SL2 θα ζητήσει το… αυτονόητο: Να ανέβουν του χρόνου οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες από Βόρειο και Νότιο Όμιλο και να μην μπλέξουν σε μπαράζ, για να ανέβει ένας και ο ηττημένος να παίξει νέο μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League 1, όπως θα συμβεί φέτος. Μένει να δούμε, βέβαια, πώς θα αντιδράσει η μεγάλη κατηγορία σε αυτό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x