Super League 2

Τρένο ο Εργοτέλης, πάτησε και την Παναχαϊκή

Ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής, συνέχισε το αήττητο σερί του και κράτησε τους Πατρινούς μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Το αήττητο σερί του συνέχισε για έβδομο ματς ο Εργοτέλης, που επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής στη δέκατη αγωνιστική της Super League 2.

Οι Κρητικοί πανηγύρισαν την έκτη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια (μεσολάβησε η λευκή ισοπαλία με τα Τρίκαλα) και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Οι Πατρινοί, από την άλλοι, γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική απώλεια βαθμών στην Κρήτη, μετά την ισοπαλία (0-0) της περασμένης αγωνιστικής με τα Χανιά και παρέμειναν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, έχοντας σε απόσταση αναπνοής Ξάνθη και Τρίκαλα, καθώς και τον ισόβαθμο Διαγόρα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 71' ο Μπουρσέλης με αριστοτεχνική ενέργεια που... θύμισε κάτι από Λιονέλ Μέσι!



Η Παναχαϊκή είχε μεγάλη ευκαιρία στο 83' με τον Γιούση, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αναμπουμπούλα στην άμυνα των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη συγκεκριμένη φάση ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μανουσάκη.

Τα Highlights του ματς:



Στο 0-0 κόλλησαν η Δόξα Δράμας με τον Καραϊσκάκη και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Οι Δραμινοί είχαν την πρώτη τεράστια ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Αγγελόπουλο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η ομάδα της Άρτας απείλησε με τετ α τετ του Δούμτσιου, που μπλόκαρε ο Μανουσάκης.



Αναλυτικά, η 10η αγωνιστική

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Εργοτέλης-Παναχαϊκή 1-0
(71' Μπουρσέλης)

Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης 0-0

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Ιωνικός-Λεβαδειακός (14:45)
Ξάνθη-Ιεράπετρα (15:00)
Απόλλων Λάρισας-Χανιά (15:00)
Τρίκαλα-Διαγόρας Ρόδου (15:00)

Η επόμενη (11η) αγωνιστική:
Σάββατο 27/2
Διαγόρας-Καραϊσκάκης (14:45)
ΟΦ Ιεράπετρας-Τρίκαλα
Χανιά-Ιωνικός

Κυριακή 28/2
Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (14:45)
Παναχαϊκή-Ξάνθη
Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x