Super League 2

Τρομερή Κηφισιά και… φουλ του «διπλού» στον β' όμιλο της Super League 2!

Η Κηφισιά έκανε το 2Χ2 περνώντας και από την Άρτα με 2-0, ενώ Καλλιθέα και Αιγάλεω κέρδισαν επίσης εκτός έδρας με 1-0 και 2-1, στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την νεοφώτιστη Κηφισιά, η οποία επικράτησε με 2-0 στην Άρτα του τοπικού Καραϊσκάκη, για την 2η «στροφή» της Betsson Super League 2!

Η ομάδα των βορείων προαστίων κατάφερε να καθαρίσει την υπόθεση «τρίποντο» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ πριν το ημίωρο αλλά και το ευθύβολο σουτ του Καραγκούνη προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια να αποδεικνύονται αρκετά…

Με το «διπλό» στις αποσκευές της έφυγε από την Ιεράπετρα η Καλλιθέα, που νίκησε με 2-1 τον τοπικό ΟΦΙ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Δούμτση πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ενώ στο 52? η κεφαλιά του Ντε Λορέντζι σταμάτησε στο δοκάρι της Καλλιθέας και στην συνέχεια απομάκρυνε ο Στρέζος, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή.

Ο Μουνιέ με ασύλληπτο σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα των νοτίων προαστείων στο 68ο λεπτό και δύο λεπτά μετά, ήρθε το εύστοχο πέναλτι του Μεσιδόρο, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Ζάκυνθος, που ηττήθηκε με 1-0 από το Αιγάλεω, χάρη στην κεφαλιά του Αρναρέλλη από νωρίς.

Ματσάρα στον Βόλο, για τον α’ όμιλο, εκεί όπου Νίκη και Βέροια ήρθαν ισόπαλες με 2-2! Η «βασίλισσα του Βορρά» προηγήθηκε πριν το ημίωρο με τον Ράμος, για να έρθει η ανατροπή από πλευράς γηπεδούχων, με κεφαλιά του Τζοβάρα επτά λεπτά μετά και προσπάθεια του Τσουκαλά στο 81’.

Μάλιστα, ενδιάμεσα η Βέροια είχε και οριζόντιο δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, στο 55’. Ωστόσο, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πασάς ευστόχησε σε πέναλτι και «έγραψε» το τελικό 2-2…

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Α Όμιλος

ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός 1-1
(52’ Ίνγκασον – 27’ Κανίς)

Νίκη Βόλου-Βέροια 2-2
(36’ Τζοβάρας, 81’ Τσουκαλάς – 29’ Ράμος, 90’+5’ πεν. Πασάς)

Β Όμιλος
Καραϊσκάκης-Κηφισιά 0-2
(23’ Ντοριβάλ, 38’ Καραγκούνης)

Ζάκυνθος-Αιγάλεω 0-1
(15’ Αρναρέλλης)

ΟΦ Ιεράπετρας-Καλλιθέα 1-2
(70’ πεν. Μεσσιδόρο – 28’ Δούμτσης , 68’ Μουνιέ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x