Super League 2

Απορρίφθηκε η προσφυγή Ροκάκη - Επίσημα πρόεδρος στην Super League 2 ο Μαρτσούκος

Ο Πέτρος Μαρτσούκος παραμένει στην προεδρία της SL2, αφού το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε με 4-1 ψήφους την προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη.

Δικαίωση για τον Πέτρο Μαρτσούκο και από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ!

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Πέτρος Μαρτσούκος θα παραμείνει πρόεδρος της λίγκας καθώς η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη κατά των εκλογών απορρίφθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο.

Ο μεγαλομέτοχος των Χανίων θυμίζουμε ότι είχε αμφισβητήσει ανοιχτά την ήττα του στις εκλογές ζητώντας να ακυρωθεί το αποτέλεσμα τους.

Έτσι σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την εκδίκαση της έφεσης το δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του Ροκάκη με ψήφους 4-1.

H απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την από 9/3/2023 αίτηση – προσφυγή των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά, κατά της Super League 2 και κατά των από 8/3/2023 αποφάσεων της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2.

Απορρίπτει ομόφωνα την από 13/3/2023 αίτηση – προσφυγή των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά, κατά της Super League 2, κατά της από 6/3/2023 απόφασης ανακήρυξης ως υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου του ΔΣ κ. Πέτρου Μαρτσούκου και κατά των από 8/3/2023 αποφάσεων της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2.

Δέχεται ομόφωνα την από 20/3/2023 πρόσθετη παρέμβαση του Πέτρου Μαρτσούκου υπέρ της Super League 2 και κατά των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x