Super League 2

Ούτε τώρα η ΑΕΚ Β' - Σεφτές για Ηλιούπολη και Χανιά

H AEK B’ έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με το Αιγάλεω, με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Πρώτο τρίποντο για Ηλιούπολη και Χανιά.

Ούτε τώρα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη η ΑΕΚ Β’! Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με το Αιγάλεω, με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς τρίποντο!

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 42ο λεπτό με τον Κοσίδη, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ (0-1). Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορα γκολ στο δεύτερο μέρος όταν ο Μπαστιάνος το έφερε στα ίσα στο 58ο λεπτό. Το 1-1 παρέμεινε ως το φινάλε του αγώνα, με την ΑΕΚ Β’ να παίρνει τον δεύτερο βαθμό της σε τρία ματς και το Αιγάλεω τον πρώτο του στο πρωτάθλημα.

Την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν πήραν η Ηλιούπολη και τα Χανιά, επικρατώντας του Ηροδότου (3-0) και της Επισκοπής (0-2), αντίστοιχα.

Ξεκίνημα από την Ηλιούπολη, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Ηροδότου και έφτασε τους 4 βαθμούς. Ο Βασιλείου στο 39’ έδωσε σκορ στο παιχνίδι, με τον Μπαστακό στο 46’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Πολίμος στο 58’ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στη μάχη της Κρήτης, τα Χανιά επικράτησαν 2-0 στην έδρα της Επισκοπής και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Μάναλης στο 8ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Μπανγκουρά στο 90’ να «κλειδώσει» το τρίποντο για την ομάδα του!

Β' Όμιλος

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου
Παναχαϊκή-Καλαμάτα 0-0

Σάββατο 18 Νοεμβρίου
ΠΑΟ Ρουφ-Κηφισιά Δ.Δ.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Αιγάλεω-ΑΕΚ Β 1-1
(58' Μπαστιάνος - 42' Κοσίδης)

Ηλιούπολη-Ηρόδοτος 3-0
(39' Βασιλείου, 46' Μπαστακός, 58' Πολίμος)

Επισκοπή-Χανιά 0-2
(8' Μάναλης, 90' Μπανγκουρά)

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β (αναβολή)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου
Athens Kallithea FC-ΟΦ Ιεράπετρας (15:15)

Β' Όμιλος
Κηφισιά-Athens Kallithea FC
ΟΦ Ιεράπετρας-Προοδευτική
Χανιά-Καλαμάτα
Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Β-Ηλιούπολη
Ηρόδοτος-Αιγάλεω
ΑΕΚ Β-ΠΑΟ Ρουφ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x