Super League 2

«Αυτοκτονία» για Καραϊσκάκη, «βυθίζεται» ο ΟΦ Ιεράπετρας

Η ΑΕ Καραϊσκάκης κράταγε μια σπουδαία νίκη στα χέρια του αλλά είδε την Παναχαϊκή να την... φρενάρει στο φινάλε (3-3), παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού παρέα με την Ιεράπετρα (0-0 με τα Τρίκαλα).

Την... πάτησε η ΑΕ Καραϊσκάκης! Η ομάδα από την Άρτα κρατούσε στα χέρια της μια σπουδαία νίκη που θα την έβαζε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής, αλλά είδε την Παναχαϊκή να κλέβει τον βαθμό στις καθυστερήσεις (3-3) και να την αφήνει στα... κρύα του λουτρού!

Ο Μπάτροβιτς με αυτογκόλ είχε δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο πεντάλεπτο, με την Παναχαϊκή να αντιδράει και να φέρνει τούμπα το σκορ με τους Κουσκουνά (45'+1') και Λαρέα (65'). Ωστόσο, η ΑΕ Καραϊσκάκης έβγαλε ψυχικά αποθέματα και έκανε ανατροπή στην ανατροπή με τους Μαύρου (72') και Βακενβάι (87') να γράφουν το 3-2. Παρόλα αυτά το... τρελό ματς είχε και συνέχεια αφού στο 3ο λεπτό  των καθυστερήσεων ο Μπάτροβιτς πήρε «ρεβάνς» και ισοφάρισε στο τελικό 3-3. Κάπως έτσι, η ομάδα από την Άρτα έμεινε στη ζώνη του υποβιασμού και στους 20 βαθμούς, όντας στο -4 από τη σωτηρία τρεις στροφές πριν το φινάλε, ενώ οι Πατρινοί είναι άνετοι.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Δόξα Δράμας, η οποία επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Γιάκος είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους (21'), αλλά ο Μαυριάς το πήρε πάνω του και σκόραρε δις στο 28' και στο 34' για να χαρίσει τη νίκη στους Δραμινούς που έφτασαν τους 24 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους αντιπάλους τους.

Την ίδια ώρα, στο 0-0 έμειναν ΟΦ Ιεράπετρας και Τρίκαλα, σε ένα αποτέλεσμα που χάλασε κυρίως τους γηπεδούχους αφού παραμένουν ουραγοί με 17 βαθμούς και στο -7 από τη σωτηρία τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Η 2η αγωνιστική των playouts (4/5)
Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας 1-2
Ιεράπετρα-Τρίκαλα 0-0
Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή 3-3

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (8/5)
Απόλλων Λάρισας-Ιεράπετρα (14:45)
Δόξα Δράμας-ΑΕ Καραϊσκάκης (14:45)
Παναχαϊκή-Τρίκαλα (14:45)


Super League 2: Τα αποτελέσματα των playouts

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x