Super League 2

ΑΕΚ… απ’ την αρχή

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο πείραξε την ΑΕΚ, αλλά χρόνος (και πρόθεση) για δάκρυα δεν υπάρχει. Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει από ‘κει που είχε μείνει στο πρωτάθλημα.

Η σκιά της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό παραμένει ακόμα πάνω από τα Σπάτα.

Οι πληγές στην ψυχολογία -τόσο απ’ τον αποκλεισμό, όσο και απ’ τον τραυματισμό του Μάνταλου- είναι ακόμα νωπές. Η ΑΕΚ ωστόσο, από την Κυριακή κιόλας, πρέπει να προχωρήσει. Και ετοιμάζεται να το κάνει με αρκετές αλλαγές στον Ταύρο.

Θέλοντας και μη -εξαιτίας απωλειών και κούρασης- ο Τραϊανός Δέλλας θα φρεσκάρει την ενδεκάδα που θ’ αντιμετωπίσει τον Φωστήρα. Από τη θέση του τερματοφύλακα (όπου ο Βούρας μάλλον θ’ αντικαταστήσει τον Ανέστη) μέχρι και τις υπόλοιπες γραμμές πλην των χαφ.

Διότι εκεί θεωρείται πιθανότατο να διατηρηθούν οι Γιόχανσον-Ανάκογλου, σε αντίθεση με τα στόπερ, όπου το δίδυμο που προορίζεται για βασικό είναι αυτό των Κολοβέτσιου-Σαρρή. Στα άκρα, δε, ο Μπακάκης θα διατηρήσει τη θέση του, αλλά ο Πεταυράκης θα πάρει αυτή του Σοϊλέδη στ’ αριστερά.

Όσο για το μεγαλύτερο ερωτηματικό ως το τέλος της σεζόν -το ποιος θα καλύπτει το κενό του Μάνταλου- πιθανότερη λύση στο παιχνίδι της Κυριακής είναι η χρησιμοποίηση του Ζόριτς. Ο Μαυροβούνιος είναι ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει ως επιτελικός (πλαισιωμένος στα άκρα από τους Ντούνη-Πλατέλλα) ενώ δεδομένου και του τραυματισμού του Αραβίδη, πιθανότατη είναι η πρώτη συμμετοχή του Μακόλεϊ Κρισάντους στη βασική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x