Super League 2

Φιλική ισοπαλία για ΑΕΚ Β' και Ηρακλή Λάρισας

Στο 0-0 έμειναν ΑΕΚ Β' και Ηρακλής Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν στο AEL FC Arena.

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ Β' και του Ηρακλή Λάρισας, η οποία διεξήχθη στο AEL FC Arena.

Από ένα καλό ημίχρονο για κάθε ομάδα, με εκείνη της Λάρισας να ήταν πιο δραστήρια στο πρώτο. Στο 19' ο Θεοχάρης έβαλε «στοπ» στην προσπάθεια του Μάντικα, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Αλτάνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 32' ο Ηρακλής είχε καλή στιγμή με τον Καψάλη.

Στο δεύτερο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν ρυθμούς, απειλώντας με τους Μουστακόπουλο (47') και Χατζηκυριάκου (57'), ενώ και το τελείωμα του Καψάλη στο 70' έλαβε την απάντηση του Αγγελόπουλου, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Θεοχάρη.

Να σημειωθεί ότι, κατόπιν πρωτοβουλίας της «Ένωσης», στο ξεκίνημα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής Λάρισας: Κουτζαβασίλης, Κ. Καψάλης, Γκαλίτσιος, Σ. Καψάλης, Καμπέρης, Αλτάνης, Μπάμης, Τσιμίκας, Χρηστίδης, Λεσάι, Μάντικας.

Αγωνίστηκαν και οι Γκουγκούδης, Ζαφειρίου, Εσκουδέρο, Ντάτσι, Δοδοντσάκης, Κουτσιούδης, Σούμπασης.

ΑΕΚ Β':
Θεοχάρης (64' Αγγελόπουλος) Τρούμπουλος, Ντάικο (46' Χατζηκυριάκος) Ραντόνια, Σταμούλης, Παρράς (85' Γεωργέας) Μουστακόπουλος (70' Ρουκουνάκης) Γερολέμου (83' Κορομηλάς) Σκόνδρας, Τζ. Γκαρσία, Γκολφίνος (46' Κοσίδης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x