Super League 2

Χτύπησε στο τέλος και… νικηφόρα πρεμιέρα για την ΑΕΚ Β'!

Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ Β' στον Β' Όμιλο της Super League 2, με την «Ένωση» να επικρατεί 1-0 υποδεχόμενη την Καλαμάτα χάρη στο γκολ του Ευθύμη Χριστόπουλου στο 86'.

Με το... δεξί η ΑΕΚ Β' στον Β' Όμιλο της Super League 2! Η δεύτερη ομάδα του «δικεφάλου» επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας στο Δημοτικό Σταδίο των Σπάτων στο πλαίσιο της πρεμιέρας της 2ης κατηγορίας, σημειώνοντας έτσι και την πρώτη επίσημη νίκη στην ιστορία της.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ευθύμης Χριστόπουλος, με τον νεαρό φορ να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με προβολή στο 86'.

Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με την Καλαμάτα μάλιστα να ήταν εκείνη η οποία είχε τις καλύτερες από τις λιγοστές ευκαιρίες. Κορυφαία της στιγμή, το δοκάρι στο 18', το οποίο προήλθε από το λανθασμένο διώξιμο του Λάτσι.

Η «Ένωση» ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, αυξάνοντας την πίεσή της όσο το παιχνίδι έφτανε προς την ολοκλήρωσή του. Στο 85' ο Μιτάι είχε δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης πέρασε στον Χριστόπουλο για το τελικό 1-0. Βασικός με την ΑΕΚ Β' ο Μιχάλης Μπακάκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης, Γερολέμου (80' Μουστακόπουλος), Γιούσης (80' Ε. Χριστόπουλος), Ιατρούδης (60' Κοσίδης), Μιτάι.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης (45'+1' Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος (79' Νάνι), Κόκκορης, Λουκίνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x