Super League 2

Φιλική τεσσάρα της Κηφισιάς στην ΑΕΚ Β', με τον Γαλανόπουλο να παίρνει χρόνο!

Η ΑΕΚ Β' ηττήθηκε 4-0 από την Κηφισιά σε φιλικό, σε ένα ματς που ο Κώστας Γαλανόπουλος αγωνίστηκε για μισή ώρα.

Βαριά φιλική ήττα για την ΑΕΚ Β' από την Κηφισιά με 4-0, ωστόσο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην επανεμφάνιση του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο Έλληνας χαφ αγωνίστηκε για μισή ώρα, μπαίνοντας στο 61ο λεπτό ως αλλαγή στη θέση του Μουστακόπουλου, και πήρε χρόνο στα πόδια του μετά από πολύ καιρό και τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα.

Στα του ματς, ο Γκίνι στο 21' άνοιξε το σκορ, με τον Καλλέργη στο 37' να γράφει το 2-0. Τη σκυτάλη πήρε ο Ταλάλ στην επανάληψη, σκοράροντας δις (58', 82') για το τελικό 4-0.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46' Θεοχάρης) Κάτσικας, Νταμπίζας (46' Κορομηλάς) Ντάικο, Παρράς, Ρουκουνάκης (46' Γερολέμου) Μουστακόπουλος (61' Γαλανόπουλος) Σταμούλης (77' Πάπα) Μαχαίρας (46' Τζούντα Γκαρσία) Γεωργέας (46' Σκόνδρας) Κοσίδης (77' Απ. Χριστόπουλος)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Μαζουλουξής, Μπαρμπόσα, Να, Ποζατζίδης, Γκίνι, Καλλέργης, Πρίτσας, Σεϊς, Τετέι. Αγωνίστηκαν και οι Αγριμάκης, Παναγιώτου, Σωτηράκος, Παπασάββας, Ταλάλ, Ιατρούδης, Κουιρουκίδης, Νοικοκυράκης, Σπίνος, Παυλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x