Super League 2

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος κόντρα στον ΟΦΙ η ΑΕΚ Β'

Με τέρμα του Γιούση στο 82', η ΑΕΚ Β' πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) υποδεχόμενη τον ΟΦ Ιεράπετρας. Αποβλήθηκε ο Μπλάνκο των φιλοξενούμενων στο 65', δοκάρι για την «Ένωση» στο 94'.

Ισόπαλη 2-2 υποδεχόμενη τον ΟΦ Ιεράπετρας στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου ήρθε η ΑΕΚ Β'.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι παραμένουν μεν αήττητοι, αλλά βρίσκονται στο -2 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, όντας δεύτεροι (18β.). Την ίδια ώρα, η ομάδα της Ιεράπετρας ανέβηκε στους εννιά βαθμούς ούσα στη 13η θέση.

Προηγήθηκε στο 9' η ΑΕΚ Β' με τον Ευθύμη Χριστόπουλο, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν «τούμπα» το ματς με δύο γκολ πριν το ημίχρονο (25' και 42'). Η αποβολή του Μπλάνκο στο 65' βοήθησε τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με τον Γιούση στο 82', έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να πάρουν και τη νίκη στο 90'+4', όταν το σουτ του Ιατρούδη κατέληξε στο δοκάρι.



Το ματς:

Η «Ένωση» μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 9', όταν ο Γιούσης βρήκε με εξαιρετική μακρινή μεταβίβαση τον Ευθύμη Χριστόπουλο, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πλασάροντας ψύχραιμα στο τετ-α-τετ με τον Καραγκιόζη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ τους, δημιουργώντας καταστάσεις και για ένα δεύτερο γκολ. Ωστόσο, αντί να το πετύχουν, είδαν τους Κρητικούς να φτάνουν στην ισοφάριση στο 25'. Ύστερα από κομπίνα του ΟΦΙ σε φάουλ από τα αριστερά και ενώ μεσολάβησε ολιγωρία της άμυνας της ΑΕΚ Β', ο Αντερέγκεν με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γκίνη φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ολική ανατροπή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, κάνοντας το 1-2 με κεφαλιά του Τορίμπιο στο 42'.

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε την ΑΕΚ να κυνηγά στο σκορ. Σύντομα η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της, καθώς στο 65' ο ΟΦΙ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Μπλάνκο για σκληρό μαρκάρισμα στο Μπάμπη. Με τους παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, φτάνοντας στην ισοφάριση (2-2) με πλασέ του Γιούση στο 82', ύστερα από τρομερή κάθετη του Γερολέμου. Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια, κορυφαία όλων το δοκάρι του Ιατρούδη στο 90'+4'. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο νικητήριο γκολ, με το σκορ να μένει ως είχε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (80' Αμούρ), Κορνέζος, Λάτσι, Παρράς, Μπάμπης (69' Τζ. Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Χριστόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης (80' Ιατρούδης)

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ντελορέντζι, Καρδάρης (69' Ψάνης), Κοντοές, Ντι Λορέντσο, Τορίμπιο, Λεμονής, Μεσιντόρο, Μπενίτεθ, Μπλάνκο, Καζάου, Αντερέγκεν.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Καλαμπόκης, Τσιλίκας
4ος διαιτητής: Ψυχούλας

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Α' όμιλος


Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021

Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός Β' 0-0
Βέροια-Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021

Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Λάρισας 1-0
Πιερικός-ΑΕΛ 0-0
Ξάνθη-Τρίκαλα (17:00)
Θεσπρωτός-ΠΑΟΚ Β' 1-1
Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 0-5
Αλμωπός Αριδαίας-Νίκη Βόλου (ΑΝΒ.)

Ρεπό: Ηρακλής

Β' όμιλος

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021

Παναθηναϊκός Β'-Χανιά 0-2
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 (14:45)
Ρόδος-Ηρόδοτος 1-0
Επισκοπή-Αιγάλεω 1-1
Κηφισιά-Καλλιθέα 1-0
ΑΕΚ Β'-ΟΦ Ιεράπετρας 2-2
Καλαμάτα-Ζάκυνθος 5-0
Καραϊσκάκης-Διαγόρας 0-0
Εργοτέλης-Αστέρας Βλαχιώτη 0-0

Ρεπό: Λεβαδειακός

Η επόμενη (10η) αγωνιστική

Α' όμιλος


Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 (14:45)

Ολυμπιακός Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας
ΠΑΟΚ Β'-Καβάλα
Τρίκαλα-Θεσπρωτός
ΑΕΛ-Ξάνθη
Απόλλων Λάρισας-Πιερικός
Ολυμπιακός Β'-Αναγέννηση Καρδίτσας
Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου
Ηρακλής-Βέροια

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Β' όμιλος

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 (14:45)

Διαγόρας-Εργοτέλης
Χανιά-Καραϊσκάκης
Ζάκυνθος-Παναθηναϊκός Β'
ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα
Καλλιθέα-ΑΕΚ Β'
Αιγάλεω-Κηφισιά
Ηρόδοτος-Επισκοπή
Λεβαδειακός-Ρόδος

Ρεπό: Αστέρας Βλαχιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x