Super League 2

Ισόπαλη με Εθνικό η ΑΕΚ Β’

Σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ΑΕΚ Β’ και Εθνικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στα Σπάτα, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ λίγο πριν το τέλος. Τρία πέναλτι είχε το παιχνίδι.

ΑΕΚ Β’ και Εθνικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με πέναλτι του Σάμιου και κατάφεραν να προστατέψουν το προβάδισμά τους μέχρι το 58ο λεπτό, όταν και ισοφάρισε για τους «κιτρινόμαυρους» με πέναλτι του Χριστόπουλου (χέρι μετά από σέντρα του Πιτιλάκου).

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με γκολ του Δώδα, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της «κιτρινόμαυρης» άμυνας στο 90’ και ένα λεπτό μετά ο Σπυριδάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο έκανε γκολ ο Γερολέμου.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46' Αγγελόπουλος - 80' Μαρίνης) Σταμούλης, Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης (46' Πιτιλάκος) Γερολέμου, Γεωργέας (46' Σπυριδάκης), Κορομηλάς (62' Λέλεκας) Πανεράς, Ε. Χριστόπουλος (82' Νούλας).

Εθνικός: Κούμπουλας (60' Πίνης), Παπαγγελής (60' Πλουμάτος) , Ζωγραφάκης, Βασιλείου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Δρόσης (60' Δώδας), Ντάφλας (85' Γιαννόπουλος) , Σάμιος (85' Καλύβας) , Διάκος (70' Κώστας) και Νταλακούρας (72' Θεοδώρου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x