Super League 2

Τώρα… ξέρουν

Με το βλέμμα στην Ερμιονίδα, αλλά και στο βάθος… στον Ολυμπιακό συνεχίζονται πλέον οι προπονήσεις στην ΑΕΚ. Πιθανό να προφυλαχθούν παίκτες το Σάββατο εν όψει Κυπέλλου. Δυσαρέσκεια για Super League.

Μετά από αρκετό καιρό αβεβαιότητας, στην ΑΕΚ πλέον γνωρίζουν πώς έχει το πρόγραμμά τους και προγραμματίζουν ανάλογα. Η ΕΠΟ όρισε το πρωί τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για την επόμενη Τετάρτη στις 19:00 και ο Τραϊανός Δέλλας καταστρώνει τα πλάνα του.

Δεν είναι καθόλου απίθανο στον αγώνα του Σαββάτου με την Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ ο προπονητής της «Ένωσης» να ξεκουράσει/προφυλάξει παίκτες, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα χωρίς προβλήματα στο ντέρμπι των προημιτελικών. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως θα υποτιμηθεί ο προσεχής αντίπαλος στη Football League, καθώς υπενθυμίζεται πως είναι μια από τις δύο ομάδες που έκοψε βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους» φέτος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πλην της απουσίας του Ιβάν Μπρέσεβιτς που θα χειρουργηθεί σύντομα στο γόνατο. Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και ο Άλεξ Ντακόλ συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το ματς με την Ερμιονίδα.

Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 10:00.

Στο μεταξύ, σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του επαναληπτικού και το sold out δεν είναι καθόλου απίθανο.

Την ίδια ώρα, με δυσαρέσκεια πληροφορήθηκαν στην «Ένωση» την επικείμενη αλλαγή ημερομηνίας στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Το ματς ήταν να γίνει την Κυριακή, αλλά εφόσον αρθεί το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί το Σάββατο με επίσημη… δικαιολογία ότι ζήτησε να παίξει την Κυριακή ο Πανιώνιος που αγωνίζεται αυτή την Τετάρτη για το Κύπελλο. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα κερδίσουν μια έξτρα μέρα ξεκούρασης…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x