Super League 2

Δανεικός στην ΑΕΛ από τον Λεβαδειακό ο Τσιριγώτης

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού από το Λεβαδειακό θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Θοδωρής Τσιριγώτης, όπως γνωστοποίησαν μέσω ανακοινώσεων οι δύο ομάδες.

Επιθετική ενίσχυση για την ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Θοδωρή Τσιριγώτη, με τη μορφή δανεισμού από τον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα, όπου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Αχιλλέα Νταβέλη και εν συνεχεία πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάζεις και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν ο Τσιριγώτης, κατέγραψε με τη φανέλα του Λεβαδειακού 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης, ο ποδοσφαιριστής Θοδωρής Τσιριγώτης ήρθε σήμερα το βράδυ στην Λάρισα και στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας.

Τον 22χρονο φορ υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ο οποίος και του παρέδωσε τη βυσσινί φανέλα την οποία και θα φοράει τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.»


Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της ομάδα μας, Θοδωρή Τσιριγώτη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x