Super League 2

ΑΕΛ: «Είμαστε κατά σε κάθε μορφή βίας και δη γυναικών την εποχή των πολλών γυναικοκτονιών»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα τάσσεται υπέρ της Νίκης Βόλου για τη διαλεύκανση της καταγγελίας της ομάδας της Μαγνησίας για επίθεση στην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη Λίταινα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα απάντησε θετικά σε αυτή της Νίκης Βόλου για να διαλευκανθεί η καταγγελία της ομάδας της Μαγνησίας πως δέχτηκε επίθεση η αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη Λίταινα στον μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα του περασμένου Σαββάτου για τα πλέι οφ της Super League 2 και οι ιθύνοντές της θα καταθέσουν, εφόσον κληθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει, με τον πλέον απερίφραστο τρόπο, όλους όσους τόλμησαν να βιαιοπραγήσουν είτε λεκτικά, είτε σωματικά εναντίον συμπολιτών μας ανεξαρτήτως γεωγραφικού προσδιορισμού και δη γυναικών, σε μια εποχή που η βία κατά των γυναικών κι ειδικότερα οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας προκαλούν αγανάκτηση και προσβάλλουν κάθε έννοια ήθους, πολιτισμού και νομιμότητας.

Όποιος βιαιοπραγεί κατά γυναικών, λαμβάνει και επίσημα την υποψηφιότητα του επικείμενου γυναικοκτόνου, στη συνέχεια ενός εγκληματικού κύκλου με αθώα θύματα. Καλούμε τις αρχές κι ειδικότερα την αστυνομία να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τη σύλληψη, την προσαγωγή και την παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκομένων, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λυπούμεθα ειλικρινά που το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα εντός της έδρας μας και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και τη συμπάθειά μας προς τις κυρίες που κόσμησαν με την παρουσία τους το γήπεδο στον αγώνα ΑΕΛ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κι έχουν υποστεί βία από άνανδρους που πρέπει να τιμωρηθούν.

Είμαστε στη διάθεση των διωκτικών αρχών, εφόσον κληθούμε, για να προσκομίσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ως προς τη διαλεύκανση αυτής της σοβαρής υπόθεσης–καταγγελίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x