Super League 2

Λύγισε τον Ηρακλή στο ντεμπούτο του Δερμιτζάκη η ΑΕΛ - Στην κορυφή η Αναγέννηση!

«Καθάρισε» τον Ηρακλή, επικρατώντας 1-0 με γκολ στο 87’ η ΑΕΛ, στο ντεμπούτο του Δερμιτζάκη στον πάγκο της. Ανέβηκε στην κορυφή η Αναγέννηση, 3-1 τον Αιολικό. «Διπλό» του Λεβαδειακού στον Βόλο.

Πήρε το ντέρμπι με τον Ηρακλή η ΑΕΛ. Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 αναδείχθηκε η ομάδα της Λάρισας, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας του «Γηραιού» με γκολ του Κοσονού στο 87ο λεπτό. Σκαρφάλωσε στην κορυφή η Αναγέννηση Καρδίτσας με το 3-1 επί του Αιολικού. Ο Λεβαδειακός πέρασε με 1-0 επί την έδρα της Νίκης Βόλου.



Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές στο ΑΕΛ-Ηρακλής, με τους «βυσσινί» να αξιοποιούν μία από αυτές και μάλιστα σε… ιδανικό σημείο, ώστε να μην υπάρχουν πολλά περιθώρια αντίδρασης από τους φιλοξενούμενους. Ο Κοσονού πλάσαρε ψύχραιμα σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στο 87’ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι ξεκίνησε με το… δεξί ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος αντικατέστησε πρόσφατα τον Παναγιώτη Γκουτσίδη στον πάγκο των γηπεδούχων. Η ΑΕΛ είχε 2-3 επικίνδυνες κόντρες μετά το 1-0 για να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς.

Την ίδια ώρα η Αναγέννηση Καρδίτσας σφράγιζε τη 2η νίκη της σε τρεις αγώνες, επικρατώντας 3-1 του Αιολικού, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Βόρειου ομίλου. Έφτασαν σε μία δίκαια νίκη, αφού είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος και τις ευκαιρίες. Ο Κοκκίνης με σουτ άνοιξε το σκορ στο 34’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 61’ με πλασέ του Μανούσου. Επτά λεπτά ο Ξύδας έκανε το 2-1, ενώ ο Σταμόπουλος με κεφαλιά στο 88’ «κλείδωσε» την επικράτηση για την Αναγέννηση.

Απέδρασε από το γήπεδο της Νίκης Βόλου ο Λεβαδειακός με γκολ του Συμελίδη στο 93ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι με σουτ στο 69’. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Πέττα στο 93’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Α' όμιλος

Σάββατο 7/10

ΠΑΟΚ Β - ΑΕΚ Β 1-0


Τετάρτη 11/10 (16:00)

Κοζάνη - Μακεδονικός 2-0
(4' Καλλέργης και 32' Πάνος)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιολικός 3-1
(34' Κοκκίνης, 68' Ξύδας, 88' Σταμόπουλος - 61' Μανούσος)

ΑΕΛ - ΠΟΤ Ηρακλής 1-0
(87' Κοσονού)

Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός 0-1
(90'+3' Συμελίδης)

Ρεπό: Απόλλων Πόντου, Καμπανιακός

Β' όμιλος

Σάββατο 14/10

Ολυμπιακός Β-Ιωνικός (16:00)
Γιούχτας-Παναχαϊκή (16:00)

Κυριακή 15/10

Τηλυκράτης-Ηλιούπολη (15:00)
Αιγάλεω-Καλαμάτα (16:00)
Παναθηναϊκός-Καλλιθέα (17:00)

Δευτέρα 16/10

Διαγόρας Ρόδου-Χανιά (16:00)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Α' όμιλος

Αλμωπός Αριδέας-ΑΕΚ Β
Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β
Λεβαδειακός-Απόλλων Πόντου
Αιολικός-ΑΕΛ
Νίκη Βόλου-Κοζάνη

Β' όμιλος

Athens Kallithea-Γιούχτας
Ηλιούπολη-Διαγόρας Ρόδου
Παναχαϊκή-Αιγάλεω
Καλαμάτα-Χανιά
Ιωνικός-Τηλυκράτης
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Β

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x