Super League 2

«Πάτησε» την πρωτοπόρο Ξάνθη με σούπερ Όγκμποε η ΑΕΛ!

Με τον Όγκμποε να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Τσουμάνη να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» στο τέλος, η ΑΕΛ επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της πρωτοπόρου και αήττητης μέχρι μέχρι σήμερα Ξάνθης.

Το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2... βάφτηκε «βυσσινί»!

Στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Γκουτσίδη στον πάγκο, η ΑΕΛ κυριάρχησε πλήρως κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι σήμερα Ξάνθη, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 στο «Αλκαζάρ»!


Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λάρισας δεν ήταν άλλως από τον Μάριο Όγκμποε, με τον 27χρονο φορ να πετυχαίνει χατ-τρικ (26', 51', 64') και τον Μιχάλη Τσουμάνη να βάζει το... κερασάκι στην «τούρτα» στο 88ο λεπτό για το τελικό αποτέλεσμα!





Τρίποντο με το οποίο η ΑΕΛ ανέβηκε στην τέταρτη θέση του ομίλου με 16 πόντους, με τους Ακρίτες να παραμένουν στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς, παρά την πρώτη ήττα που υπέστησαν φέτος. Μάλιστα, μέχρι τώρα στη σεζόν είχαν δεχθεί μόλις ένα τέρμα!



Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Βόρειους ομίλου, η Τρίγλια πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σεζόν, επικρατώντας 1-0 της Βέροιας χάρη στο τέρμα του Τόμας στο 66ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους, έχασαν τεράστια ευκαιρία να πατήσουν κορυφή, μένοντας έτσι στο -1 από την πρωτοπόρο Ξάνθη.

Τεράστιο διπλό πήρε ο Απόλλων Πόντου, φεύγοντας με εντυπωσιακή ανατροπή από την έδρα του Πανσερραϊκού (2-4) και ενώ στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω με 2-1, δίνοντας έτσι συνέχεια στην ανοδική του πορεία. Σημαντική νίκη πήραν και τα Τρίκαλα απέναντι στον Θεσπρωτό (2-1), με τους Κουσκουνά και Ευθυμίου να βρίσκουν τοξν δρόμο προς τα δίχτυα στο 51' και 62' αντίστοιχα για την ανατροπή και την τρίτη νίκη της σεζόν.

Τέλος, χωρίς νικητή έληξαν οι αναμετρήσεις Απόλλων Λάρισας-Πιερικός (0-0) και Ολυμπιακός Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας (1-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Βόρειου Ομίλου:

ΑΕΛ-Ξάνθη 4-0
Τρίγλια-Βέροια 1-0
Απόλλων Λάρισας-Πιερικός 0-0
Ολυμπιακός Β'-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
Ολυμπιακός Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας 1-1
Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου 2-4
Τρίκαλα-Θεσπρωτός 2-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x