Super League 2

ΑΕΛ: Νέος ιδιοκτήτης ο Αχιλλέας Νταβέλης

Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, μετά από την συμφωνία που είχε με τον Αλέξη Κούγια.

Νέα σελίδα από σήμερα στην ΑΕΛ, καθώς ο Αλέξης Κούγιας ήρθε σε συμφωνία με τον Αχιλλέα Νταβέλη, για την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ στον επιχειρηματία και πρόεδρο του Ομίλου Animus και της 21admedia. Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Λάρισας.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον νέο ιδιοκτήτη της Θεσσαλικής ομάδας στο πλευρό του, όπου αρχικά ανέφερε: «Σήμερα είναι πολύ μεγάλη μέρα για την ΑΕΛ και μια πολύ στενάχωρη μέρα για εμένα. Συμπληρώνονται ακριβώς επτά χρόνια, από την ημέρα που μετά από επίμονες αναζητήσεις του προηγούμενου προέδρου, Βαγγέλη Πλεξίδας, συμφωνήσαμε την αγορά των μετοχών από εμένα».

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Συμπληρώνονται λοιπόν ακριβώς επτά χρόνια, γι’ αυτό τον λόγο είχα ορίσει την σημερινή μέρα, για την ανακοίνωση των αποφάσεων μου. Όμως σήμερα είναι πολύ σημαντική μέρα για την ΑΕΛ, όπως και για την οικογένεια που γίνεται ιδιοκτήτης.Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Αχιλλέα Νταβέλη, που σήμερα συμπληρώνει το 52 του χρόνια. Είναι σημαντική μέρα για αυτόν, είναι σημαντική μέρα για την οικογένεια του, αλλά κυρίως είναι σημαντική ημέρα για την ΑΕΛ μας».




Δηλώσεις Αλέξη Κούγια:



Δηλώσεις Αχιλλέα Νταβέλη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x